0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cape Town

28.03.2023

Ժամանակի տարբերությունը Cape Town-ի (Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն) եւ Vientiane-ի (Լաոս) միջեւ

  • 28 Մարտի 2023
  • Երեքշաբթի, Գիշեր
  • UTC+02:00
  • 01:35:57
  • Cape Town
  • Արեւածագ: 06:56:19
  • Մայրամուտ: 18:49:08
  • +5:00
  • Ժամանակի տարբերությունը Cape Town եւ Vientiane միջեւ կազմում է +5 hour 00 րոպե
  • 28 Մարտի 2023
  • Երեքշաբթի, Առավոտ
  • UTC+07:00
  • 06:35:57
  • Vientiane
  • Արեւածագ: 06:09:03
  • Մայրամուտ: 18:23:08

difference-tablehead

Monrovia Cape Town Mbabane Vientiane
Եկ 00:00 Եկ 02:00 Եկ 02:00 Եկ 07:00
Եկ 01:00 Եկ 03:00 Եկ 03:00 Եկ 08:00
Եկ 02:00 Եկ 04:00 Եկ 04:00 Եկ 09:00
Եկ 03:00 Եկ 05:00 Եկ 05:00 Եկ 10:00
Եկ 04:00 Եկ 06:00 Եկ 06:00 Եկ 11:00
Եկ 05:00 Եկ 07:00 Եկ 07:00 Եկ 12:00
Եկ 06:00 Եկ 08:00 Եկ 08:00 Եկ 13:00
Եկ 07:00 Եկ 09:00 Եկ 09:00 Եկ 14:00
Եկ 08:00 Եկ 10:00 Եկ 10:00 Եկ 15:00
Եկ 09:00 Եկ 11:00 Եկ 11:00 Եկ 16:00
Եկ 10:00 Եկ 12:00 Եկ 12:00 Եկ 17:00
Եկ 11:00 Եկ 13:00 Եկ 13:00 Եկ 18:00
Եկ 12:00 Եկ 14:00 Եկ 14:00 Եկ 19:00
Եկ 13:00 Եկ 15:00 Եկ 15:00 Եկ 20:00
Եկ 14:00 Եկ 16:00 Եկ 16:00 Եկ 21:00
Եկ 15:00 Եկ 17:00 Եկ 17:00 Եկ 22:00
Եկ 16:00 Եկ 18:00 Եկ 18:00 Եկ 23:00
Եկ 17:00 Եկ 19:00 Եկ 19:00 Եք 00:00
Եկ 18:00 Եկ 20:00 Եկ 20:00 Եք 01:00
Եկ 19:00 Եկ 21:00 Եկ 21:00 Եք 02:00
Եկ 20:00 Եկ 22:00 Եկ 22:00 Եք 03:00
Եկ 21:00 Եկ 23:00 Եկ 23:00 Եք 04:00
Եկ 22:00 Եք 00:00 Եք 00:00 Եք 05:00
Եկ 23:00 Եք 01:00 Եք 01:00 Եք 06:00

Ժամանակի տարբերությունը Cape Town-ի (01:35) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

03:35 +02:00

UTC+04:00

Abuja

00:35 −01:00

UTC+01:00

Addis Ababa

02:35 +01:00

UTC+03:00

Amsterdam

01:35 −01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:35 −01:00

UTC+01:00

Ankara

02:35 +01:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:35 +01:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:35 +03:00

UTC+05:00

Asuncion

19:35 −06:00

UTC−04:00

Athens

02:35 00:00

UTC+02:00

Baghdad

02:35 +01:00

UTC+03:00

Bairiki

11:35 +10:00

UTC+12:00

Baku

03:35 +02:00

UTC+04:00

Bamako

23:35 −02:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:35 +06:00

UTC+08:00

Bangkok

06:35 +05:00

UTC+07:00

Bangui

00:35 −01:00

UTC+01:00

Banjul

23:35 −02:00

UTC+00:00

Beijing

07:35 +06:00

UTC+08:00

Beirut

02:35 00:00

UTC+02:00

Belgrade

01:35 −01:00

UTC+01:00

Belmopan

17:35 −08:00

UTC−06:00

Berne

01:35 −01:00

UTC+01:00

Bishkek

05:35 +04:00

UTC+06:00

Bissau

23:35 −02:00

UTC+00:00

Bogota

18:35 −07:00

UTC−05:00

Brasilia

20:35 −05:00

UTC−03:00

Bratislava

01:35 −01:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:35 −01:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:35 −06:00

UTC−04:00

Brussels

01:35 −01:00

UTC+01:00

Bucharest

02:35 00:00

UTC+02:00

Budapest

01:35 −01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:35 −05:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:35 00:00

UTC+02:00

Cairo

01:35 00:00

UTC+02:00

Canberra

10:35 +08:00

UTC+10:00

Caracas

19:35 −06:00

UTC−04:00

Chisinau

02:35 00:00

UTC+02:00

Conakry

23:35 −02:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:35 −01:00

UTC+01:00

Dakar

23:35 −02:00

UTC+00:00

Dhaka

05:35 +04:00

UTC+06:00

Doha

02:35 +01:00

UTC+03:00

Dublin

00:35 −02:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:35 +03:00

UTC+05:00

Gaborone

01:35 00:00

UTC+02:00

George Town

18:35 −07:00

UTC−05:00

Georgetown

19:35 −06:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:35 −08:00

UTC−06:00

Hamilton

00:35 −02:00

UTC+00:00

Hanoi

06:35 +05:00

UTC+07:00

Harare

01:35 00:00

UTC+02:00

Havana

19:35 −07:00

UTC−05:00

Helsinki

02:35 00:00

UTC+02:00

Islamabad

04:35 +03:00

UTC+05:00

Jakarta

06:35 +05:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:35 00:00

UTC+02:00

Jibuti

02:35 +01:00

UTC+03:00

Juba

01:35 00:00

UTC+02:00

Kabul

04:05 +02:30

UTC+04:30

Kampala

02:35 +01:00

UTC+03:00

Kathmandu

05:20 +03:45

UTC+05:45

Khartoum

01:35 00:00

UTC+02:00

Kiev

02:35 00:00

UTC+02:00

Kigali

01:35 00:00

UTC+02:00

Kingston

18:35 −07:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:35 −01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:35 +06:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:35 +01:00

UTC+03:00

Libreville

00:35 −01:00

UTC+01:00

Lisbon

00:35 −02:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:35 −01:00

UTC+01:00

Lome

23:35 −02:00

UTC+00:00

Luanda

00:35 −01:00

UTC+01:00

Lusaka

01:35 00:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:35 −01:00

UTC+01:00

Madrid

01:35 −01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:35 +01:00

UTC+03:00

Managua

17:35 −08:00

UTC−06:00

Manama

02:35 +01:00

UTC+03:00

Manila

07:35 +06:00

UTC+08:00

Maputo

01:35 00:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:35 00:00

UTC+02:00

Maseru

01:35 00:00

UTC+02:00

Mbabane

01:35 00:00

UTC+02:00

Mexico City

17:35 −08:00

UTC−06:00

Minsk

02:35 +01:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:35 +01:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:35 −01:00

UTC+01:00

Monrovia

23:35 −02:00

UTC+00:00

Montevideo

20:35 −05:00

UTC−03:00

Moroni

02:35 +01:00

UTC+03:00

Muscat

03:35 +02:00

UTC+04:00

Nairobi

02:35 +01:00

UTC+03:00

Nassau

19:35 −07:00

UTC−05:00

New Delhi

05:05 +03:30

UTC+05:30

Niamey

00:35 −01:00

UTC+01:00

Nicosia

02:35 00:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:35 −02:00

UTC+00:00

N’djamena

00:35 −01:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:35 −06:00

UTC−04:00

Oslo

01:35 −01:00

UTC+01:00

Ottawa

19:35 −07:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:35 −02:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:35 −13:00

UTC−11:00

Panama City

18:35 −07:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:35 −05:00

UTC−03:00

Paris

01:35 −01:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:35 −06:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:35 +05:00

UTC+07:00

Port Louis

03:35 +02:00

UTC+04:00

Port Vila

10:35 +09:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:35 −07:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:35 −01:00

UTC+01:00

Prague

01:35 −01:00

UTC+01:00

Praia

22:35 −03:00

UTC−01:00

Pretoria

01:35 00:00

UTC+02:00

Pristina

01:35 −01:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:35 +06:30

UTC+08:30

Quito

18:35 −07:00

UTC−05:00

Rabat

23:35 −02:00

UTC+00:00

Ramallah

02:35 00:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:35 −02:00

UTC+00:00

Riga

02:35 00:00

UTC+02:00

Riyadh

02:35 +01:00

UTC+03:00

Rome

01:35 −01:00

UTC+01:00

Roseau

19:35 −06:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:35 +02:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:35 −02:00

UTC+00:00

San Jose

17:35 −08:00

UTC−06:00

San Juan

19:35 −06:00

UTC−04:00

Sana’a

02:35 +01:00

UTC+03:00

Santiago

20:35 −06:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:35 −06:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:35 −01:00

UTC+01:00

Seoul

08:35 +07:00

UTC+09:00

Singapore

07:35 +06:00

UTC+08:00

Skopje

01:35 −01:00

UTC+01:00

Sofia

02:35 00:00

UTC+02:00

St George’s

19:35 −06:00

UTC−04:00

St. John’s

19:35 −06:00

UTC−04:00

Stockholm

01:35 −01:00

UTC+01:00

Sucre

19:35 −06:00

UTC−04:00

Taipei

07:35 +06:00

UTC+08:00

Tallinn

02:35 00:00

UTC+02:00

Tashkent

04:35 +03:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:35 +02:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:35 −08:00

UTC−06:00

Tehran

04:05 +01:30

UTC+03:30

The Valley

19:35 −06:00

UTC−04:00

Thimphu

05:35 +04:00

UTC+06:00

Tirana

01:35 −01:00

UTC+01:00

Tokyo

08:35 +07:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

07:35 +06:00

UTC+08:00

Vaduz

01:35 −01:00

UTC+01:00

Vienna

01:35 −01:00

UTC+01:00

Vientiane

06:35 +05:00

UTC+07:00

Vilnius

02:35 00:00

UTC+02:00

Warsaw

01:35 −01:00

UTC+01:00

Washington

19:35 −07:00

UTC−05:00

Wellington

12:35 +10:00

UTC+12:00

Willemstad

19:35 +02:00

UTC+04:00

Windhoek

01:35 00:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:35 −02:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:35 −01:00

UTC+01:00

Zagreb

01:35 −01:00

UTC+01:00

Ալժիր

00:35 −01:00

UTC+01:00

Ամման

02:35 00:00

UTC+02:00

Աստանա

05:35 +04:00

UTC+06:00

Աքրա

23:35 −02:00

UTC+00:00

Բեռլին

01:35 −01:00

UTC+01:00

Դամասկոս

01:35 00:00

UTC+02:00

Երևան

03:35 +02:00

UTC+04:00

Թունիս

00:35 −01:00

UTC+01:00

Լիմա

18:35 −07:00

UTC−05:00

Լոնդոն

00:35 −02:00

UTC+00:00

Մոսկվա

02:35 +01:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

01:35 00:00

UTC+02:00

Cape Town եւ Vientiane լրացուցիչ տեղեկություն

  • Հեռավորությունը Cape Town-ի եւ Vientiane-ի միջեւ կազմում է 10595 kilometers
  • Cape Town-ով 5 hour 00 րոպե ավել քան Vientiane
  • Ժամանակի տարբերությունը Cape Town եւ Vientiane միջեւ կազմում է +5 hour 00 րոպե

Cape Town-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։

Cape Town-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ