0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cape Town

28.03.2023

Ժամանակի տարբերությունը Cape Town-ի (Հարավաֆրիկյան Հանրապետություն) եւ Pristina-ի (Kosovo) միջեւ

  • 28 Մարտի 2023
  • Երեքշաբթի, Գիշեր
  • UTC+02:00
  • 00:53:40
  • Cape Town
  • Արեւածագ: 06:56:19
  • Մայրամուտ: 18:49:08
  • 0:00
  • Ժամանակի տարբերությունը Cape Town եւ Pristina միջեւ կազմում է 0 ժամ 00 րոպե
  • 28 Մարտի 2023
  • Երեքշաբթի, Գիշեր
  • UTC+02:00
  • 00:53:40
  • Pristina
  • Արեւածագ: 06:26:49
  • Մայրամուտ: 18:56:41

difference-tablehead

Praia Dublin Pristina Cape Town
Եկ 00:00 Եկ 02:00 Եկ 03:00 Եկ 03:00
Եկ 01:00 Եկ 03:00 Եկ 04:00 Եկ 04:00
Եկ 02:00 Եկ 04:00 Եկ 05:00 Եկ 05:00
Եկ 03:00 Եկ 05:00 Եկ 06:00 Եկ 06:00
Եկ 04:00 Եկ 06:00 Եկ 07:00 Եկ 07:00
Եկ 05:00 Եկ 07:00 Եկ 08:00 Եկ 08:00
Եկ 06:00 Եկ 08:00 Եկ 09:00 Եկ 09:00
Եկ 07:00 Եկ 09:00 Եկ 10:00 Եկ 10:00
Եկ 08:00 Եկ 10:00 Եկ 11:00 Եկ 11:00
Եկ 09:00 Եկ 11:00 Եկ 12:00 Եկ 12:00
Եկ 10:00 Եկ 12:00 Եկ 13:00 Եկ 13:00
Եկ 11:00 Եկ 13:00 Եկ 14:00 Եկ 14:00
Եկ 12:00 Եկ 14:00 Եկ 15:00 Եկ 15:00
Եկ 13:00 Եկ 15:00 Եկ 16:00 Եկ 16:00
Եկ 14:00 Եկ 16:00 Եկ 17:00 Եկ 17:00
Եկ 15:00 Եկ 17:00 Եկ 18:00 Եկ 18:00
Եկ 16:00 Եկ 18:00 Եկ 19:00 Եկ 19:00
Եկ 17:00 Եկ 19:00 Եկ 20:00 Եկ 20:00
Եկ 18:00 Եկ 20:00 Եկ 21:00 Եկ 21:00
Եկ 19:00 Եկ 21:00 Եկ 22:00 Եկ 22:00
Եկ 20:00 Եկ 22:00 Եկ 23:00 Եկ 23:00
Եկ 21:00 Եկ 23:00 Եք 00:00 Եք 00:00
Եկ 22:00 Եք 00:00 Եք 01:00 Եք 01:00
Եկ 23:00 Եք 01:00 Եք 02:00 Եք 02:00

Ժամանակի տարբերությունը Cape Town-ի (00:53) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

02:53 +02:00

UTC+04:00

Abuja

23:53 −01:00

UTC+01:00

Addis Ababa

01:53 +01:00

UTC+03:00

Amsterdam

00:53 −01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

00:53 −01:00

UTC+01:00

Ankara

01:53 +01:00

UTC+03:00

Antananarivo

01:53 +01:00

UTC+03:00

Ashkhabad

03:53 +03:00

UTC+05:00

Asuncion

18:53 −06:00

UTC−04:00

Athens

01:53 00:00

UTC+02:00

Baghdad

01:53 +01:00

UTC+03:00

Bairiki

10:53 +10:00

UTC+12:00

Baku

02:53 +02:00

UTC+04:00

Bamako

22:53 −02:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:53 +06:00

UTC+08:00

Bangkok

05:53 +05:00

UTC+07:00

Bangui

23:53 −01:00

UTC+01:00

Banjul

22:53 −02:00

UTC+00:00

Beijing

06:53 +06:00

UTC+08:00

Beirut

01:53 00:00

UTC+02:00

Belgrade

00:53 −01:00

UTC+01:00

Belmopan

16:53 −08:00

UTC−06:00

Berne

00:53 −01:00

UTC+01:00

Bishkek

04:53 +04:00

UTC+06:00

Bissau

22:53 −02:00

UTC+00:00

Bogota

17:53 −07:00

UTC−05:00

Brasilia

19:53 −05:00

UTC−03:00

Bratislava

00:53 −01:00

UTC+01:00

Brazzaville

23:53 −01:00

UTC+01:00

Bridgetown

18:53 −06:00

UTC−04:00

Brussels

00:53 −01:00

UTC+01:00

Bucharest

01:53 00:00

UTC+02:00

Budapest

00:53 −01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

19:53 −05:00

UTC−03:00

Bujumbura

00:53 00:00

UTC+02:00

Cairo

00:53 00:00

UTC+02:00

Canberra

09:53 +08:00

UTC+10:00

Caracas

18:53 −06:00

UTC−04:00

Chisinau

01:53 00:00

UTC+02:00

Conakry

22:53 −02:00

UTC+00:00

Copenhagen

00:53 −01:00

UTC+01:00

Dakar

22:53 −02:00

UTC+00:00

Dhaka

04:53 +04:00

UTC+06:00

Doha

01:53 +01:00

UTC+03:00

Dublin

23:53 −02:00

UTC+00:00

Dushanbe

03:53 +03:00

UTC+05:00

Gaborone

00:53 00:00

UTC+02:00

George Town

17:53 −07:00

UTC−05:00

Georgetown

18:53 −06:00

UTC−04:00

Guatemala City

16:53 −08:00

UTC−06:00

Hamilton

23:53 −02:00

UTC+00:00

Hanoi

05:53 +05:00

UTC+07:00

Harare

00:53 00:00

UTC+02:00

Havana

18:53 −07:00

UTC−05:00

Helsinki

01:53 00:00

UTC+02:00

Islamabad

03:53 +03:00

UTC+05:00

Jakarta

05:53 +05:00

UTC+07:00

Jerusalem

01:53 00:00

UTC+02:00

Jibuti

01:53 +01:00

UTC+03:00

Juba

00:53 00:00

UTC+02:00

Kabul

03:23 +02:30

UTC+04:30

Kampala

01:53 +01:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:38 +03:45

UTC+05:45

Khartoum

00:53 00:00

UTC+02:00

Kiev

01:53 00:00

UTC+02:00

Kigali

00:53 00:00

UTC+02:00

Kingston

17:53 −07:00

UTC−05:00

Kinshasa

23:53 −01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:53 +06:00

UTC+08:00

Kuwait City

01:53 +01:00

UTC+03:00

Libreville

23:53 −01:00

UTC+01:00

Lisbon

23:53 −02:00

UTC+00:00

Ljubljana

00:53 −01:00

UTC+01:00

Lome

22:53 −02:00

UTC+00:00

Luanda

23:53 −01:00

UTC+01:00

Lusaka

00:53 00:00

UTC+02:00

Luxembourg City

00:53 −01:00

UTC+01:00

Madrid

00:53 −01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

01:53 +01:00

UTC+03:00

Managua

16:53 −08:00

UTC−06:00

Manama

01:53 +01:00

UTC+03:00

Manila

06:53 +06:00

UTC+08:00

Maputo

00:53 00:00

UTC+02:00

Mariehamn

01:53 00:00

UTC+02:00

Maseru

00:53 00:00

UTC+02:00

Mbabane

00:53 00:00

UTC+02:00

Mexico City

16:53 −08:00

UTC−06:00

Minsk

01:53 +01:00

UTC+03:00

Mogadishu

01:53 +01:00

UTC+03:00

Monaco-City

00:53 −01:00

UTC+01:00

Monrovia

22:53 −02:00

UTC+00:00

Montevideo

19:53 −05:00

UTC−03:00

Moroni

01:53 +01:00

UTC+03:00

Muscat

02:53 +02:00

UTC+04:00

Nairobi

01:53 +01:00

UTC+03:00

Nassau

18:53 −07:00

UTC−05:00

New Delhi

04:23 +03:30

UTC+05:30

Niamey

23:53 −01:00

UTC+01:00

Nicosia

01:53 00:00

UTC+02:00

Nouakchott

22:53 −02:00

UTC+00:00

N’djamena

23:53 −01:00

UTC+01:00

Oranjestad

18:53 −06:00

UTC−04:00

Oslo

00:53 −01:00

UTC+01:00

Ottawa

18:53 −07:00

UTC−05:00

Ouagadougou

22:53 −02:00

UTC+00:00

Pago Pago

11:53 −13:00

UTC−11:00

Panama City

17:53 −07:00

UTC−05:00

Paramaribo

19:53 −05:00

UTC−03:00

Paris

00:53 −01:00

UTC+01:00

Philipsburg

18:53 −06:00

UTC−04:00

Phnom Penh

05:53 +05:00

UTC+07:00

Port Louis

02:53 +02:00

UTC+04:00

Port Vila

09:53 +09:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

18:53 −07:00

UTC−05:00

Porto-Novo

23:53 −01:00

UTC+01:00

Prague

00:53 −01:00

UTC+01:00

Praia

21:53 −03:00

UTC−01:00

Pretoria

00:53 00:00

UTC+02:00

Pristina

00:53 −01:00

UTC+01:00

Pyongyang

07:53 +06:30

UTC+08:30

Quito

17:53 −07:00

UTC−05:00

Rabat

22:53 −02:00

UTC+00:00

Ramallah

01:53 00:00

UTC+02:00

Reykjavik

22:53 −02:00

UTC+00:00

Riga

01:53 00:00

UTC+02:00

Riyadh

01:53 +01:00

UTC+03:00

Rome

00:53 −01:00

UTC+01:00

Roseau

18:53 −06:00

UTC−04:00

Saint Denis

02:53 +02:00

UTC+04:00

Saint Helier

23:53 −02:00

UTC+00:00

San Jose

16:53 −08:00

UTC−06:00

San Juan

18:53 −06:00

UTC−04:00

Sana’a

01:53 +01:00

UTC+03:00

Santiago

19:53 −06:00

UTC−04:00

Santo Domingo

18:53 −06:00

UTC−04:00

Sarajevo

00:53 −01:00

UTC+01:00

Seoul

07:53 +07:00

UTC+09:00

Singapore

06:53 +06:00

UTC+08:00

Skopje

00:53 −01:00

UTC+01:00

Sofia

01:53 00:00

UTC+02:00

St George’s

18:53 −06:00

UTC−04:00

St. John’s

18:53 −06:00

UTC−04:00

Stockholm

00:53 −01:00

UTC+01:00

Sucre

18:53 −06:00

UTC−04:00

Taipei

06:53 +06:00

UTC+08:00

Tallinn

01:53 00:00

UTC+02:00

Tashkent

03:53 +03:00

UTC+05:00

Tbilisi

02:53 +02:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:53 −08:00

UTC−06:00

Tehran

03:23 +01:30

UTC+03:30

The Valley

18:53 −06:00

UTC−04:00

Thimphu

04:53 +04:00

UTC+06:00

Tirana

00:53 −01:00

UTC+01:00

Tokyo

07:53 +07:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

06:53 +06:00

UTC+08:00

Vaduz

00:53 −01:00

UTC+01:00

Vienna

00:53 −01:00

UTC+01:00

Vientiane

05:53 +05:00

UTC+07:00

Vilnius

01:53 00:00

UTC+02:00

Warsaw

00:53 −01:00

UTC+01:00

Washington

18:53 −07:00

UTC−05:00

Wellington

11:53 +10:00

UTC+12:00

Willemstad

18:53 +02:00

UTC+04:00

Windhoek

00:53 00:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:53 −02:00

UTC+00:00

Yaoundé

23:53 −01:00

UTC+01:00

Zagreb

00:53 −01:00

UTC+01:00

Ալժիր

23:53 −01:00

UTC+01:00

Ամման

01:53 00:00

UTC+02:00

Աստանա

04:53 +04:00

UTC+06:00

Աքրա

22:53 −02:00

UTC+00:00

Բեռլին

00:53 −01:00

UTC+01:00

Դամասկոս

00:53 00:00

UTC+02:00

Երևան

02:53 +02:00

UTC+04:00

Թունիս

23:53 −01:00

UTC+01:00

Լիմա

17:53 −07:00

UTC−05:00

Լոնդոն

23:53 −02:00

UTC+00:00

Մոսկվա

01:53 +01:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

00:53 00:00

UTC+02:00

Cape Town եւ Pristina լրացուցիչ տեղեկություն

  • Հեռավորությունը Cape Town-ի եւ Pristina-ի միջեւ կազմում է 8521 kilometers
  • Cape Town-ում նույն ժամանակն է ինչ՝ Pristina-ում
  • Ժամանակի տարբերությունը Cape Town եւ Pristina միջեւ կազմում է 0 ժամ 00 րոպե

Cape Town-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։

Cape Town-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ