0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Brisbane

28.03.2023

Ժամանակի տարբերությունը Brisbane-ի (Ավստրալիա) եւ Ottawa-ի (Կանադա) միջեւ

  • 28 Մարտի 2023
  • Երեքշաբթի, Առավոտ
  • UTC+10:00
  • 08:44:42
  • Brisbane
  • Արեւածագ: 05:56:16
  • Մայրամուտ: 17:52:37
  • −14:00
  • Ժամանակի տարբերությունը Brisbane եւ Ottawa միջեւ կազմում է −14 hour 00 րոպե
  • 27 Մարտի 2023
  • Երկուշաբթի, Երեկո
  • UTC−04:00
  • 18:44:42
  • Ottawa
  • Արեւածագ: 06:54:25
  • Մայրամուտ: 19:24:29

difference-tablehead

Ottawa Tashkent Dushanbe Brisbane
Եկ 00:00 Եկ 09:00 Եկ 09:00 Եկ 14:00
Եկ 01:00 Եկ 10:00 Եկ 10:00 Եկ 15:00
Եկ 02:00 Եկ 11:00 Եկ 11:00 Եկ 16:00
Եկ 03:00 Եկ 12:00 Եկ 12:00 Եկ 17:00
Եկ 04:00 Եկ 13:00 Եկ 13:00 Եկ 18:00
Եկ 05:00 Եկ 14:00 Եկ 14:00 Եկ 19:00
Եկ 06:00 Եկ 15:00 Եկ 15:00 Եկ 20:00
Եկ 07:00 Եկ 16:00 Եկ 16:00 Եկ 21:00
Եկ 08:00 Եկ 17:00 Եկ 17:00 Եկ 22:00
Եկ 09:00 Եկ 18:00 Եկ 18:00 Եկ 23:00
Եկ 10:00 Եկ 19:00 Եկ 19:00 Եք 00:00
Եկ 11:00 Եկ 20:00 Եկ 20:00 Եք 01:00
Եկ 12:00 Եկ 21:00 Եկ 21:00 Եք 02:00
Եկ 13:00 Եկ 22:00 Եկ 22:00 Եք 03:00
Եկ 14:00 Եկ 23:00 Եկ 23:00 Եք 04:00
Եկ 15:00 Եք 00:00 Եք 00:00 Եք 05:00
Եկ 16:00 Եք 01:00 Եք 01:00 Եք 06:00
Եկ 17:00 Եք 02:00 Եք 02:00 Եք 07:00
Եկ 18:00 Եք 03:00 Եք 03:00 Եք 08:00
Եկ 19:00 Եք 04:00 Եք 04:00 Եք 09:00
Եկ 20:00 Եք 05:00 Եք 05:00 Եք 10:00
Եկ 21:00 Եք 06:00 Եք 06:00 Եք 11:00
Եկ 22:00 Եք 07:00 Եք 07:00 Եք 12:00
Եկ 23:00 Եք 08:00 Եք 08:00 Եք 13:00

Ժամանակի տարբերությունը Brisbane-ի (08:44) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

02:44 −06:00

UTC+04:00

Abuja

23:44 −09:00

UTC+01:00

Addis Ababa

01:44 −07:00

UTC+03:00

Amsterdam

00:44 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

00:44 −09:00

UTC+01:00

Ankara

01:44 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

01:44 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

03:44 −05:00

UTC+05:00

Asuncion

18:44 −14:00

UTC−04:00

Athens

01:44 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

01:44 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

10:44 +02:00

UTC+12:00

Baku

02:44 −06:00

UTC+04:00

Bamako

22:44 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:44 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

05:44 −03:00

UTC+07:00

Bangui

23:44 −09:00

UTC+01:00

Banjul

22:44 −10:00

UTC+00:00

Beijing

06:44 −02:00

UTC+08:00

Beirut

01:44 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

00:44 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

16:44 −16:00

UTC−06:00

Berne

00:44 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

04:44 −04:00

UTC+06:00

Bissau

22:44 −10:00

UTC+00:00

Bogota

17:44 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

19:44 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

00:44 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

23:44 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

18:44 −14:00

UTC−04:00

Brussels

00:44 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

01:44 −08:00

UTC+02:00

Budapest

00:44 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

19:44 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

00:44 −08:00

UTC+02:00

Cairo

00:44 −08:00

UTC+02:00

Canberra

09:44 00:00

UTC+10:00

Caracas

18:44 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

01:44 −08:00

UTC+02:00

Conakry

22:44 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

00:44 −09:00

UTC+01:00

Dakar

22:44 −10:00

UTC+00:00

Dhaka

04:44 −04:00

UTC+06:00

Doha

01:44 −07:00

UTC+03:00

Dublin

23:44 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

03:44 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

00:44 −08:00

UTC+02:00

George Town

17:44 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

18:44 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

16:44 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

23:44 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

05:44 −03:00

UTC+07:00

Harare

00:44 −08:00

UTC+02:00

Havana

18:44 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

01:44 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

03:44 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

05:44 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

01:44 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

01:44 −07:00

UTC+03:00

Juba

00:44 −08:00

UTC+02:00

Kabul

03:14 −05:30

UTC+04:30

Kampala

01:44 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:29 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

00:44 −08:00

UTC+02:00

Kiev

01:44 −08:00

UTC+02:00

Kigali

00:44 −08:00

UTC+02:00

Kingston

17:44 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

23:44 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:44 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

01:44 −07:00

UTC+03:00

Libreville

23:44 −09:00

UTC+01:00

Lisbon

23:44 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

00:44 −09:00

UTC+01:00

Lome

22:44 −10:00

UTC+00:00

Luanda

23:44 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

00:44 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

00:44 −09:00

UTC+01:00

Madrid

00:44 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

01:44 −07:00

UTC+03:00

Managua

16:44 −16:00

UTC−06:00

Manama

01:44 −07:00

UTC+03:00

Manila

06:44 −02:00

UTC+08:00

Maputo

00:44 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

01:44 −08:00

UTC+02:00

Maseru

00:44 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

00:44 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

16:44 −16:00

UTC−06:00

Minsk

01:44 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

01:44 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

00:44 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

22:44 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

19:44 −13:00

UTC−03:00

Moroni

01:44 −07:00

UTC+03:00

Muscat

02:44 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

01:44 −07:00

UTC+03:00

Nassau

18:44 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

04:14 −04:30

UTC+05:30

Niamey

23:44 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

01:44 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

22:44 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

23:44 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

18:44 −14:00

UTC−04:00

Oslo

00:44 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

18:44 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

22:44 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

11:44 −21:00

UTC−11:00

Panama City

17:44 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

19:44 −13:00

UTC−03:00

Paris

00:44 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

18:44 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

05:44 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

02:44 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

09:44 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

18:44 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

23:44 −09:00

UTC+01:00

Prague

00:44 −09:00

UTC+01:00

Praia

21:44 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

00:44 −08:00

UTC+02:00

Pristina

00:44 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

07:44 −01:30

UTC+08:30

Quito

17:44 −15:00

UTC−05:00

Rabat

22:44 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

01:44 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

22:44 −10:00

UTC+00:00

Riga

01:44 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

01:44 −07:00

UTC+03:00

Rome

00:44 −09:00

UTC+01:00

Roseau

18:44 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

02:44 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

23:44 −10:00

UTC+00:00

San Jose

16:44 −16:00

UTC−06:00

San Juan

18:44 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

01:44 −07:00

UTC+03:00

Santiago

19:44 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

18:44 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

00:44 −09:00

UTC+01:00

Seoul

07:44 −01:00

UTC+09:00

Singapore

06:44 −02:00

UTC+08:00

Skopje

00:44 −09:00

UTC+01:00

Sofia

01:44 −08:00

UTC+02:00

St George’s

18:44 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

18:44 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

00:44 −09:00

UTC+01:00

Sucre

18:44 −14:00

UTC−04:00

Taipei

06:44 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

01:44 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

03:44 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

02:44 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:44 −16:00

UTC−06:00

Tehran

03:14 −06:30

UTC+03:30

The Valley

18:44 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

04:44 −04:00

UTC+06:00

Tirana

00:44 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

07:44 −01:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

06:44 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

00:44 −09:00

UTC+01:00

Vienna

00:44 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

05:44 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

01:44 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

00:44 −09:00

UTC+01:00

Washington

18:44 −15:00

UTC−05:00

Wellington

11:44 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

18:44 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

00:44 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:44 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

23:44 −09:00

UTC+01:00

Zagreb

00:44 −09:00

UTC+01:00

Ալժիր

23:44 −09:00

UTC+01:00

Ամման

01:44 −08:00

UTC+02:00

Աստանա

04:44 −04:00

UTC+06:00

Աքրա

22:44 −10:00

UTC+00:00

Բեռլին

00:44 −09:00

UTC+01:00

Դամասկոս

00:44 −08:00

UTC+02:00

Երևան

02:44 −06:00

UTC+04:00

Թունիս

23:44 −09:00

UTC+01:00

Լիմա

17:44 −15:00

UTC−05:00

Լոնդոն

23:44 −10:00

UTC+00:00

Մոսկվա

01:44 −07:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

00:44 −08:00

UTC+02:00

Brisbane եւ Ottawa լրացուցիչ տեղեկություն

  • Հեռավորությունը Brisbane-ի եւ Ottawa-ի միջեւ կազմում է 15309 kilometers
  • Brisbane-ով 14 hour 00 րոպե ավել քան Ottawa
  • Ժամանակի տարբերությունը Brisbane եւ Ottawa միջեւ կազմում է −14 hour 00 րոպե

Brisbane-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։

Brisbane-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ