0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

27.09.2023

Ժամանակի տարբերությունը Adelaide-ի ( (Ավստրալիա)) եւ Yekaterinburg-ի ( (Ռուսաստան)) միջեւ

  • 27 Սեպտեմբերի 2023
  • Չորեքշաբթի, Գիշեր
  • UTC+09:30
  • 05:20:39
  • Adelaide

  • Արեւածագ: 06:00:24
  • Մայրամուտ: 18:15:57
  • −4:30
  • Ժամանակի տարբերությունը Adelaide եւ Yekaterinburg միջեւ կազմում է −4 hour 30 մղոն
  • 27 Սեպտեմբերի 2023
  • Չորեքշաբթի, Գիշեր
  • UTC+05:00
  • 00:50:39
  • Yekaterinburg

  • Արեւածագ: 06:52:39
  • Մայրամուտ: 18:47:26

difference-tablehead

Panama City Tbilisi Yekaterinburg Adelaide
Եք 00:00 Եք 09:00 Եք 10:00 Եք 14:30
Եք 01:00 Եք 10:00 Եք 11:00 Եք 15:30
Եք 02:00 Եք 11:00 Եք 12:00 Եք 16:30
Եք 03:00 Եք 12:00 Եք 13:00 Եք 17:30
Եք 04:00 Եք 13:00 Եք 14:00 Եք 18:30
Եք 05:00 Եք 14:00 Եք 15:00 Եք 19:30
Եք 06:00 Եք 15:00 Եք 16:00 Եք 20:30
Եք 07:00 Եք 16:00 Եք 17:00 Եք 21:30
Եք 08:00 Եք 17:00 Եք 18:00 Եք 22:30
Եք 09:00 Եք 18:00 Եք 19:00 Եք 23:30
Եք 10:00 Եք 19:00 Եք 20:00 Չք 00:30
Եք 11:00 Եք 20:00 Եք 21:00 Չք 01:30
Եք 12:00 Եք 21:00 Եք 22:00 Չք 02:30
Եք 13:00 Եք 22:00 Եք 23:00 Չք 03:30
Եք 14:00 Եք 23:00 Չք 00:00 Չք 04:30
Եք 15:00 Չք 00:00 Չք 01:00 Չք 05:30
Եք 16:00 Չք 01:00 Չք 02:00 Չք 06:30
Եք 17:00 Չք 02:00 Չք 03:00 Չք 07:30
Եք 18:00 Չք 03:00 Չք 04:00 Չք 08:30
Եք 19:00 Չք 04:00 Չք 05:00 Չք 09:30
Եք 20:00 Չք 05:00 Չք 06:00 Չք 10:30
Եք 21:00 Չք 06:00 Չք 07:00 Չք 11:30
Եք 22:00 Չք 07:00 Չք 08:00 Չք 12:30
Եք 23:00 Չք 08:00 Չք 09:00 Չք 13:30

Ժամանակի տարբերությունը Adelaide-ի (05:20) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

23:50 −05:30

UTC+04:00

Abuja

20:50 −08:30

UTC+01:00

Addis Ababa

22:50 −06:30

UTC+03:00

Amsterdam

21:50 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

21:50 −08:30

UTC+01:00

Ankara

22:50 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

22:50 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

00:50 −04:30

UTC+05:00

Asuncion

15:50 −13:30

UTC−04:00

Athens

22:50 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

22:50 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

07:50 +02:30

UTC+12:00

Baku

23:50 −05:30

UTC+04:00

Bamako

19:50 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

03:50 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

02:50 −02:30

UTC+07:00

Bangui

20:50 −08:30

UTC+01:00

Banjul

19:50 −09:30

UTC+00:00

Beijing

03:50 −01:30

UTC+08:00

Beirut

22:50 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

21:50 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

13:50 −15:30

UTC−06:00

Berne

21:50 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

01:50 −03:30

UTC+06:00

Bissau

19:50 −09:30

UTC+00:00

Bogota

14:50 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

16:50 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

21:50 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

20:50 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

15:50 −13:30

UTC−04:00

Brussels

21:50 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

22:50 −07:30

UTC+02:00

Budapest

21:50 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

16:50 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

21:50 −07:30

UTC+02:00

Cairo

22:50 −07:30

UTC+02:00

Canberra

05:50 +00:30

UTC+10:00

Caracas

15:50 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

22:50 −07:30

UTC+02:00

Conakry

19:50 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

21:50 −08:30

UTC+01:00

Dakar

19:50 −09:30

UTC+00:00

Dhaka

01:50 −03:30

UTC+06:00

Doha

22:50 −06:30

UTC+03:00

Dublin

20:50 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

00:50 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

21:50 −07:30

UTC+02:00

George Town

14:50 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

15:50 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

13:50 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

20:50 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

02:50 −02:30

UTC+07:00

Harare

21:50 −07:30

UTC+02:00

Havana

15:50 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

22:50 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

00:50 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

02:50 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

22:50 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

22:50 −06:30

UTC+03:00

Juba

21:50 −07:30

UTC+02:00

Kabul

00:20 −05:00

UTC+04:30

Kampala

22:50 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

01:35 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

21:50 −07:30

UTC+02:00

Kiev

22:50 −07:30

UTC+02:00

Kigali

21:50 −07:30

UTC+02:00

Kingston

14:50 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

20:50 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

03:50 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

22:50 −06:30

UTC+03:00

Libreville

20:50 −08:30

UTC+01:00

Lisbon

20:50 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

21:50 −08:30

UTC+01:00

Lome

19:50 −09:30

UTC+00:00

Luanda

20:50 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

21:50 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

21:50 −08:30

UTC+01:00

Madrid

21:50 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

22:50 −06:30

UTC+03:00

Managua

13:50 −15:30

UTC−06:00

Manama

22:50 −06:30

UTC+03:00

Manila

03:50 −01:30

UTC+08:00

Maputo

21:50 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

22:50 −07:30

UTC+02:00

Maseru

21:50 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

21:50 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

13:50 −15:30

UTC−06:00

Minsk

22:50 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

22:50 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

21:50 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

19:50 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

16:50 −12:30

UTC−03:00

Moroni

22:50 −06:30

UTC+03:00

Muscat

23:50 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

22:50 −06:30

UTC+03:00

Nassau

15:50 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

01:20 −04:00

UTC+05:30

Niamey

20:50 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

22:50 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

19:50 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

20:50 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

15:50 −13:30

UTC−04:00

Oslo

21:50 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

15:50 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

19:50 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

08:50 −20:30

UTC−11:00

Panama City

14:50 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

16:50 −12:30

UTC−03:00

Paris

21:50 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

15:50 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

02:50 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

23:50 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

06:50 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

15:50 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

20:50 −08:30

UTC+01:00

Prague

21:50 −08:30

UTC+01:00

Praia

18:50 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

21:50 −07:30

UTC+02:00

Pristina

21:50 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

04:50 −01:00

UTC+08:30

Quito

14:50 −14:30

UTC−05:00

Rabat

20:50 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

22:50 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

19:50 −09:30

UTC+00:00

Riga

22:50 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

22:50 −06:30

UTC+03:00

Rome

21:50 −08:30

UTC+01:00

Roseau

15:50 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

23:50 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

20:50 −09:30

UTC+00:00

San Jose

13:50 −15:30

UTC−06:00

San Juan

15:50 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

22:50 −06:30

UTC+03:00

Santiago

16:50 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

15:50 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

21:50 −08:30

UTC+01:00

Seoul

04:50 −00:30

UTC+09:00

Singapore

03:50 −01:30

UTC+08:00

Skopje

21:50 −08:30

UTC+01:00

Sofia

22:50 −07:30

UTC+02:00

St George’s

15:50 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

15:50 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

21:50 −08:30

UTC+01:00

Sucre

15:50 −13:30

UTC−04:00

Taipei

03:50 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

22:50 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

00:50 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

23:50 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

13:50 −15:30

UTC−06:00

Tehran

23:20 −06:00

UTC+03:30

The Valley

15:50 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

01:50 −03:30

UTC+06:00

Tirana

21:50 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

04:50 −00:30

UTC+09:00

Ulaanbaatar

03:50 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

21:50 −08:30

UTC+01:00

Vienna

21:50 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

02:50 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

22:50 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

21:50 −08:30

UTC+01:00

Washington

15:50 −14:30

UTC−05:00

Wellington

08:50 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

15:50 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

21:50 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

19:50 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

20:50 −08:30

UTC+01:00

Zagreb

21:50 −08:30

UTC+01:00

Ալժիր

20:50 −08:30

UTC+01:00

Ամման

22:50 −07:30

UTC+02:00

Աստանա

01:50 −03:30

UTC+06:00

Աքրա

19:50 −09:30

UTC+00:00

Բեռլին

21:50 −08:30

UTC+01:00

Դամասկոս

22:50 −07:30

UTC+02:00

Երևան

23:50 −05:30

UTC+04:00

Թունիս

20:50 −08:30

UTC+01:00

Լիմա

14:50 −14:30

UTC−05:00

Լոնդոն

20:50 −09:30

UTC+00:00

Մոսկվա

22:50 −06:30

UTC+03:00

Տրիպոլի

21:50 −07:30

UTC+02:00

Adelaide եւ Yekaterinburg լրացուցիչ տեղեկություն

  • Հեռավորությունը Adelaide-ի եւ Yekaterinburg-ի միջեւ կազմում է 12533 kilometers
  • Adelaide-ով 4 hour 30 մղոն ավել քան Yekaterinburg
  • Ժամանակի տարբերությունը Adelaide եւ Yekaterinburg միջեւ կազմում է −4 hour 30 մղոն

Adelaide-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։

Adelaide-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ