0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

San Jose

27.03.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն San Jose-ի վերաբերյալ

San Joseե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ San Jose: Aberdeen, Acme, Adams, Addy, Adelanto, Adin, Adna, Agness

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 37°19′26″ հս․ լայն․
  • 37.3239°
  • Երկայնություն
  • 121°54′51″ ամ․ երկն․
  • 121.9144°

Ճշգրիտ ժամանակը San Jose

27 մարտի 2023, երկուշաբթի, օր
16:31:10
  • UTC-07:00
  • America/Los_Angeles
  • Արեւածագ 07:02:12
  • Մայրամուտ 19:26:20
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ San Jose: Aberdeen, Acme, Adams, Addy, Adelanto, Adin, Adna, Agness
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին San Jose

Որտեղ է գտնվում San Jose

Որտեղ է գտնվում San Jose քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին San Jose
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

San Jose-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն San Joseի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

27
Մարտ, 2023
San Jose (UTC−07:00)
  • moon-today-days6 moon day
    26 Մարտի 10:00 27 Մարտի 10:41
  • moon-today-days7 moon day
    27 Մարտի 10:41 28 Մարտի 11:30
Աճող մահիկ
Լուսավորություն 30.2%
  • Լուսնածագ

    10:42:09, 27.03.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    05:59:52, 27.03.2023

  • Լուսնամուտ

    01:17:34, 27.03.2023

  • Նադիր

    05:59:52, 27.03.2023

  • Առաջին քառորդ
    28 Մրտ, 2023
    • Ծագ: 12:22
    • Մուտ: 03:09
  • Լիալուսին
    5 Ապր, 2023
    • Ծագ: 19:18
    • Մուտ: 07:04
  • Վերջին քառորդ
    13 Ապր, 2023
    • Ծագ: 03:02
    • Մուտ: 12:34
  • Նորալուսին
    19 Ապր, 2023
    • Ծագ: 06:52
    • Մուտ: 19:45
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
c

Երկվորյակներ

Լուսինը համաստեղության մեջ
b

Ցուլ

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 394802.77
  • Անկյունային տրամագիծ 30′00″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +31°13′48″
  • Ազիմուտ +78°12′35″

San Jose-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը San Jose եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

27.03.2023

23:31

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը San Jose-ում (27.03.2023 UTC−07:00)

  • Տեղական ժամանակ 16:31:10

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 16:31:10

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 396008.24

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +13°08′24″

  • Ազիմուտ +112°20′24″

  • Լուսնածագ 10:41:55, 27.03.2023

  • Զենիթ

  • Լուսնամուտ 01:17:49, 27.03.2023

  • Նադիր 05:59:52, 27.03.2023

  • Լուսավորություն 32.9 %

  • Լուսնի փուլը 🌓 Առաջին քառորդ

  • Լուսնային օր 5.74

  • Անկյունային տրամագիծ 30′00″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Երկվորյակներ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♉ Ցուլ

Լուսնի փուլը

27.03.2023 San Jose

6 լուսնային օր

🌓 Առաջին քառորդ

Առաջին քառորդ

28 Մրտ

19:32

Լիալուսին

5 Ապր

21:34

Վերջին քառորդ

13 Ապր

02:11

Նորալուսին

19 Ապր

21:13

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
21:24:21

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

21 հունիսի
15:57:14

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
07:49:06

Ձմեռային արեւադարձի օրը

22 դեկտեմբերի
03:27:19
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
22 դեկտեմբերի (9 hour 35 մղոն 7 վրկ)
21 հունիսի (9 hour 15 մղոն 49 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 21 հունիսի (14 hour 44 մղոն 11 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 21 դեկտեմբերի (14 hour 24 մղոն 53 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
27.03 06:36 — 06:46 06:46 — 07:36 18:51 — 19:42 19:42 — 19:52
28.03 06:34 — 06:44 06:44 — 07:35 18:52 — 19:43 19:43 — 19:53
29.03 06:32 — 06:43 06:43 — 07:33 18:53 — 19:44 19:44 — 19:54
30.03 06:31 — 06:41 06:41 — 07:32 18:54 — 19:45 19:45 — 19:55
31.03 06:29 — 06:40 06:40 — 07:30 18:55 — 19:45 19:45 — 19:56
01.04 06:28 — 06:38 06:38 — 07:29 18:56 — 19:46 19:46 — 19:57
02.04 06:26 — 06:37 06:37 — 07:27 18:57 — 19:47 19:47 — 19:57
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը San Jose-ի (16:31) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

03:31 +11:00

UTC+04:00

Abuja

00:31 +08:00

UTC+01:00

Addis Ababa

02:31 +10:00

UTC+03:00

Amsterdam

01:31 +08:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:31 +08:00

UTC+01:00

Ankara

02:31 +10:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:31 +10:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:31 +12:00

UTC+05:00

Asuncion

19:31 +03:00

UTC−04:00

Athens

02:31 +09:00

UTC+02:00

Baghdad

02:31 +10:00

UTC+03:00

Bairiki

11:31 +19:00

UTC+12:00

Baku

03:31 +11:00

UTC+04:00

Bamako

23:31 +07:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:31 +15:00

UTC+08:00

Bangkok

06:31 +14:00

UTC+07:00

Bangui

00:31 +08:00

UTC+01:00

Banjul

23:31 +07:00

UTC+00:00

Beijing

07:31 +15:00

UTC+08:00

Beirut

02:31 +09:00

UTC+02:00

Belgrade

01:31 +08:00

UTC+01:00

Belmopan

17:31 +01:00

UTC−06:00

Berne

01:31 +08:00

UTC+01:00

Bishkek

05:31 +13:00

UTC+06:00

Bissau

23:31 +07:00

UTC+00:00

Bogota

18:31 +02:00

UTC−05:00

Brasilia

20:31 +04:00

UTC−03:00

Bratislava

01:31 +08:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:31 +08:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:31 +03:00

UTC−04:00

Brussels

01:31 +08:00

UTC+01:00

Bucharest

02:31 +09:00

UTC+02:00

Budapest

01:31 +08:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:31 +04:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:31 +09:00

UTC+02:00

Cairo

01:31 +09:00

UTC+02:00

Canberra

10:31 +17:00

UTC+10:00

Caracas

19:31 +03:00

UTC−04:00

Chisinau

02:31 +09:00

UTC+02:00

Conakry

23:31 +07:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:31 +08:00

UTC+01:00

Dakar

23:31 +07:00

UTC+00:00

Dhaka

05:31 +13:00

UTC+06:00

Doha

02:31 +10:00

UTC+03:00

Dublin

00:31 +07:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:31 +12:00

UTC+05:00

Gaborone

01:31 +09:00

UTC+02:00

George Town

18:31 +02:00

UTC−05:00

Georgetown

19:31 +03:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:31 +01:00

UTC−06:00

Hamilton

00:31 +07:00

UTC+00:00

Hanoi

06:31 +14:00

UTC+07:00

Harare

01:31 +09:00

UTC+02:00

Havana

19:31 +02:00

UTC−05:00

Helsinki

02:31 +09:00

UTC+02:00

Islamabad

04:31 +12:00

UTC+05:00

Jakarta

06:31 +14:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:31 +09:00

UTC+02:00

Jibuti

02:31 +10:00

UTC+03:00

Juba

01:31 +09:00

UTC+02:00

Kabul

04:01 +11:30

UTC+04:30

Kampala

02:31 +10:00

UTC+03:00

Kathmandu

05:16 +12:45

UTC+05:45

Khartoum

01:31 +09:00

UTC+02:00

Kiev

02:31 +09:00

UTC+02:00

Kigali

01:31 +09:00

UTC+02:00

Kingston

18:31 +02:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:31 +08:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:31 +15:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:31 +10:00

UTC+03:00

Libreville

00:31 +08:00

UTC+01:00

Lisbon

00:31 +07:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:31 +08:00

UTC+01:00

Lome

23:31 +07:00

UTC+00:00

Luanda

00:31 +08:00

UTC+01:00

Lusaka

01:31 +09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:31 +08:00

UTC+01:00

Madrid

01:31 +08:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:31 +10:00

UTC+03:00

Managua

17:31 +01:00

UTC−06:00

Manama

02:31 +10:00

UTC+03:00

Manila

07:31 +15:00

UTC+08:00

Maputo

01:31 +09:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:31 +09:00

UTC+02:00

Maseru

01:31 +09:00

UTC+02:00

Mbabane

01:31 +09:00

UTC+02:00

Mexico City

17:31 +01:00

UTC−06:00

Minsk

02:31 +10:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:31 +10:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:31 +08:00

UTC+01:00

Monrovia

23:31 +07:00

UTC+00:00

Montevideo

20:31 +04:00

UTC−03:00

Moroni

02:31 +10:00

UTC+03:00

Muscat

03:31 +11:00

UTC+04:00

Nairobi

02:31 +10:00

UTC+03:00

Nassau

19:31 +02:00

UTC−05:00

New Delhi

05:01 +12:30

UTC+05:30

Niamey

00:31 +08:00

UTC+01:00

Nicosia

02:31 +09:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:31 +07:00

UTC+00:00

N’djamena

00:31 +08:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:31 +03:00

UTC−04:00

Oslo

01:31 +08:00

UTC+01:00

Ottawa

19:31 +02:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:31 +07:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:31 −04:00

UTC−11:00

Panama City

18:31 +02:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:31 +04:00

UTC−03:00

Paris

01:31 +08:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:31 +03:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:31 +14:00

UTC+07:00

Port Louis

03:31 +11:00

UTC+04:00

Port Vila

10:31 +18:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:31 +02:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:31 +08:00

UTC+01:00

Prague

01:31 +08:00

UTC+01:00

Praia

22:31 +06:00

UTC−01:00

Pretoria

01:31 +09:00

UTC+02:00

Pristina

01:31 +08:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:31 +15:30

UTC+08:30

Quito

18:31 +02:00

UTC−05:00

Rabat

23:31 +07:00

UTC+00:00

Ramallah

02:31 +09:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:31 +07:00

UTC+00:00

Riga

02:31 +09:00

UTC+02:00

Riyadh

02:31 +10:00

UTC+03:00

Rome

01:31 +08:00

UTC+01:00

Roseau

19:31 +03:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:31 +11:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:31 +07:00

UTC+00:00

San Jose

17:31 +01:00

UTC−06:00

San Juan

19:31 +03:00

UTC−04:00

Sana’a

02:31 +10:00

UTC+03:00

Santiago

20:31 +03:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:31 +03:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:31 +08:00

UTC+01:00

Seoul

08:31 +16:00

UTC+09:00

Singapore

07:31 +15:00

UTC+08:00

Skopje

01:31 +08:00

UTC+01:00

Sofia

02:31 +09:00

UTC+02:00

St George’s

19:31 +03:00

UTC−04:00

St. John’s

19:31 +03:00

UTC−04:00

Stockholm

01:31 +08:00

UTC+01:00

Sucre

19:31 +03:00

UTC−04:00

Taipei

07:31 +15:00

UTC+08:00

Tallinn

02:31 +09:00

UTC+02:00

Tashkent

04:31 +12:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:31 +11:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:31 +01:00

UTC−06:00

Tehran

04:01 +10:30

UTC+03:30

The Valley

19:31 +03:00

UTC−04:00

Thimphu

05:31 +13:00

UTC+06:00

Tirana

01:31 +08:00

UTC+01:00

Tokyo

08:31 +16:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

07:31 +15:00

UTC+08:00

Vaduz

01:31 +08:00

UTC+01:00

Vienna

01:31 +08:00

UTC+01:00

Vientiane

06:31 +14:00

UTC+07:00

Vilnius

02:31 +09:00

UTC+02:00

Warsaw

01:31 +08:00

UTC+01:00

Washington

19:31 +02:00

UTC−05:00

Wellington

12:31 +19:00

UTC+12:00

Willemstad

19:31 +11:00

UTC+04:00

Windhoek

01:31 +09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:31 +07:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:31 +08:00

UTC+01:00

Zagreb

01:31 +08:00

UTC+01:00

Ալժիր

00:31 +08:00

UTC+01:00

Ամման

02:31 +09:00

UTC+02:00

Աստանա

05:31 +13:00

UTC+06:00

Աքրա

23:31 +07:00

UTC+00:00

Բեռլին

01:31 +08:00

UTC+01:00

Դամասկոս

01:31 +09:00

UTC+02:00

Երևան

03:31 +11:00

UTC+04:00

Թունիս

00:31 +08:00

UTC+01:00

Լիմա

18:31 +02:00

UTC−05:00

Լոնդոն

00:31 +07:00

UTC+00:00

Մոսկվա

02:31 +10:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

01:31 +09:00

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն San Joseի հետ ժամանակի տարբերության մասին

San Jose-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։