0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

San Diego

05.02.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն San Diego-ի վերաբերյալ

San Diegoե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ San Diego: Aberdeen, Acme, Adams, Addy, Adelanto, Adin, Adna, Agness

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 32°54′05″ հս․ լայն․
  • 32.9014°
  • Երկայնություն
  • 117°12′28″ ամ․ երկն․
  • 117.2079°

Ճշգրիտ ժամանակը San Diego

5 փետրվարի 2023, կիրակի, գիշեր
03:38:21
  • UTC-08:00
  • America/Los_Angeles
  • Արեւածագ 06:42:34
  • Մայրամուտ 17:25:43
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ San Diego: Aberdeen, Acme, Adams, Addy, Adelanto, Adin, Adna, Agness
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին San Diego

Որտեղ է գտնվում San Diego

Որտեղ է գտնվում San Diego քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին San Diego
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

San Diego-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն San Diegoի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

moon-today-daystext
5
Փետրվար, 2023
San Diego (UTC−08:00)
  • moon-today-days15 moon day
    4 Փետրվարի 16:31 5 Փետրվարի 17:29
  • moon-today-days16 moon day
    5 Փետրվարի 17:29 6 Փետրվարի 18:26
Լիալուսին
Լուսավորություն 99.3%
  • Լուսնածագ

    16:31:49, 04.02.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    23:46:56, 04.02.2023

  • Լուսնամուտ

    07:02:02, 05.02.2023

  • Նադիր

    12:15:43, 05.02.2023

  • Լիալուսին
    5 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 16:31
    • Մուտ: 07:02
  • Վերջին քառորդ
    13 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 00:29
    • Մուտ: 10:57
  • Նորալուսին
    19 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 07:06
    • Մուտ: 17:17
  • Առաջին քառորդ
    27 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 10:57
    • Մուտ: 00:53
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
e

Առյուծ

Լուսինը համաստեղության մեջ
d

Խեցգետին

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405835.36
  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +67°50′59″
  • Ազիմուտ −68°01′11″

San Diego-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը San Diego եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

05.02.2023

11:38

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը San Diego-ում (05.02.2023 UTC−08:00)

  • Տեղական ժամանակ 03:38:21

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 03:38:21

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405644.82

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +79°13′48″

  • Ազիմուտ +11°35′59″

  • Լուսնածագ 17:29:24, 05.02.2023

  • Զենիթ

  • Լուսնամուտ 07:02:02, 05.02.2023

  • Նադիր 12:15:43, 05.02.2023

  • Լուսավորություն 99.6 %

  • Լուսնի փուլը 🌕 Լիալուսին

  • Լուսնային օր 14.2

  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Առյուծ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♋ Խեցգետին

Լուսնի փուլը

05.02.2023 San Diego

14 լուսնային օր

🌕 Լիալուսին

Լիալուսին

5 Փտվ

10:28

Վերջին քառորդ

13 Փտվ

08:01

Նորալուսին

19 Փտվ

23:06

Առաջին քառորդ

27 Փտվ

00:06

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
16:24:21

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

21 հունիսի
09:57:14

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
01:49:06

Ձմեռային արեւադարձի օրը

21 դեկտեմբերի
21:27:19
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
21 դեկտեմբերի (9 hour 58 մղոն 35 վրկ)
21 հունիսի (9 hour 40 մղոն 36 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 21 հունիսի (14 hour 19 մղոն 24 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 21 դեկտեմբերի (14 hour 1 րոպե 25 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

blue-golden-hours-tabletext
Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
05.02 06:16 — 06:26 06:26 — 07:17 16:50 — 17:41 17:41 — 17:51
06.02 06:16 — 06:25 06:25 — 07:16 16:51 — 17:42 17:42 — 17:52
07.02 06:15 — 06:25 06:25 — 07:15 16:52 — 17:43 17:43 — 17:53
08.02 06:14 — 06:24 06:24 — 07:14 16:53 — 17:44 17:44 — 17:54
09.02 06:13 — 06:23 06:23 — 07:13 16:54 — 17:45 17:45 — 17:55
10.02 06:12 — 06:22 06:22 — 07:12 16:55 — 17:46 17:46 — 17:55
11.02 06:12 — 06:21 06:21 — 07:11 16:57 — 17:46 17:46 — 17:56
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը San Diego-ի (03:38) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

15:38 +12:00

UTC+04:00

Abuja

12:38 +09:00

UTC+01:00

Addis Ababa

14:38 +11:00

UTC+03:00

Amsterdam

12:38 +09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:38 +09:00

UTC+01:00

Ankara

14:38 +11:00

UTC+03:00

Antananarivo

14:38 +11:00

UTC+03:00

Ashkhabad

16:38 +13:00

UTC+05:00

Asuncion

08:38 +04:00

UTC−04:00

Athens

13:38 +10:00

UTC+02:00

Baghdad

14:38 +11:00

UTC+03:00

Bairiki

23:38 +20:00

UTC+12:00

Baku

15:38 +12:00

UTC+04:00

Bamako

11:38 +08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

19:38 +16:00

UTC+08:00

Bangkok

18:38 +15:00

UTC+07:00

Bangui

12:38 +09:00

UTC+01:00

Banjul

11:38 +08:00

UTC+00:00

Beijing

19:38 +16:00

UTC+08:00

Beirut

13:38 +10:00

UTC+02:00

Belgrade

12:38 +09:00

UTC+01:00

Belmopan

05:38 +02:00

UTC−06:00

Berne

12:38 +09:00

UTC+01:00

Bishkek

17:38 +14:00

UTC+06:00

Bissau

11:38 +08:00

UTC+00:00

Bogota

06:38 +03:00

UTC−05:00

Brasilia

08:38 +05:00

UTC−03:00

Bratislava

12:38 +09:00

UTC+01:00

Brazzaville

12:38 +09:00

UTC+01:00

Bridgetown

07:38 +04:00

UTC−04:00

Brussels

12:38 +09:00

UTC+01:00

Bucharest

13:38 +10:00

UTC+02:00

Budapest

12:38 +09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

08:38 +05:00

UTC−03:00

Bujumbura

13:38 +10:00

UTC+02:00

Cairo

13:38 +10:00

UTC+02:00

Canberra

22:38 +18:00

UTC+10:00

Caracas

07:38 +04:00

UTC−04:00

Chisinau

13:38 +10:00

UTC+02:00

Conakry

11:38 +08:00

UTC+00:00

Copenhagen

12:38 +09:00

UTC+01:00

Dakar

11:38 +08:00

UTC+00:00

Dhaka

17:38 +14:00

UTC+06:00

Doha

14:38 +11:00

UTC+03:00

Dublin

11:38 +08:00

UTC+00:00

Dushanbe

16:38 +13:00

UTC+05:00

Gaborone

13:38 +10:00

UTC+02:00

George Town

06:38 +03:00

UTC−05:00

Georgetown

07:38 +04:00

UTC−04:00

Guatemala City

05:38 +02:00

UTC−06:00

Hamilton

11:38 +08:00

UTC+00:00

Hanoi

18:38 +15:00

UTC+07:00

Harare

13:38 +10:00

UTC+02:00

Havana

06:38 +03:00

UTC−05:00

Helsinki

13:38 +10:00

UTC+02:00

Islamabad

16:38 +13:00

UTC+05:00

Jakarta

18:38 +15:00

UTC+07:00

Jerusalem

13:38 +10:00

UTC+02:00

Jibuti

14:38 +11:00

UTC+03:00

Juba

13:38 +10:00

UTC+02:00

Kabul

16:08 +12:30

UTC+04:30

Kampala

14:38 +11:00

UTC+03:00

Kathmandu

17:23 +13:45

UTC+05:45

Khartoum

13:38 +10:00

UTC+02:00

Kiev

13:38 +10:00

UTC+02:00

Kigali

13:38 +10:00

UTC+02:00

Kingston

06:38 +03:00

UTC−05:00

Kinshasa

12:38 +09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

19:38 +16:00

UTC+08:00

Kuwait City

14:38 +11:00

UTC+03:00

Libreville

12:38 +09:00

UTC+01:00

Lisbon

11:38 +08:00

UTC+00:00

Ljubljana

12:38 +09:00

UTC+01:00

Lome

11:38 +08:00

UTC+00:00

Luanda

12:38 +09:00

UTC+01:00

Lusaka

13:38 +10:00

UTC+02:00

Luxembourg City

12:38 +09:00

UTC+01:00

Madrid

12:38 +09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

14:38 +11:00

UTC+03:00

Managua

05:38 +02:00

UTC−06:00

Manama

14:38 +11:00

UTC+03:00

Manila

19:38 +16:00

UTC+08:00

Maputo

13:38 +10:00

UTC+02:00

Mariehamn

13:38 +10:00

UTC+02:00

Maseru

13:38 +10:00

UTC+02:00

Mbabane

13:38 +10:00

UTC+02:00

Mexico City

05:38 +02:00

UTC−06:00

Minsk

14:38 +11:00

UTC+03:00

Mogadishu

14:38 +11:00

UTC+03:00

Monaco-City

12:38 +09:00

UTC+01:00

Monrovia

11:38 +08:00

UTC+00:00

Montevideo

08:38 +05:00

UTC−03:00

Moroni

14:38 +11:00

UTC+03:00

Muscat

15:38 +12:00

UTC+04:00

Nairobi

14:38 +11:00

UTC+03:00

Nassau

06:38 +03:00

UTC−05:00

New Delhi

17:08 +13:30

UTC+05:30

Niamey

12:38 +09:00

UTC+01:00

Nicosia

13:38 +10:00

UTC+02:00

Nouakchott

11:38 +08:00

UTC+00:00

N’djamena

12:38 +09:00

UTC+01:00

Oranjestad

07:38 +04:00

UTC−04:00

Oslo

12:38 +09:00

UTC+01:00

Ottawa

06:38 +03:00

UTC−05:00

Ouagadougou

11:38 +08:00

UTC+00:00

Pago Pago

00:38 −03:00

UTC−11:00

Panama City

06:38 +03:00

UTC−05:00

Paramaribo

08:38 +05:00

UTC−03:00

Paris

12:38 +09:00

UTC+01:00

Philipsburg

07:38 +04:00

UTC−04:00

Phnom Penh

18:38 +15:00

UTC+07:00

Port Louis

15:38 +12:00

UTC+04:00

Port Vila

22:38 +19:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:38 +03:00

UTC−05:00

Porto-Novo

12:38 +09:00

UTC+01:00

Prague

12:38 +09:00

UTC+01:00

Praia

10:38 +07:00

UTC−01:00

Pretoria

13:38 +10:00

UTC+02:00

Pristina

12:38 +09:00

UTC+01:00

Pyongyang

20:38 +16:30

UTC+08:30

Quito

06:38 +03:00

UTC−05:00

Rabat

12:38 +08:00

UTC+00:00

Ramallah

13:38 +10:00

UTC+02:00

Reykjavik

11:38 +08:00

UTC+00:00

Riga

13:38 +10:00

UTC+02:00

Riyadh

14:38 +11:00

UTC+03:00

Rome

12:38 +09:00

UTC+01:00

Roseau

07:38 +04:00

UTC−04:00

Saint Denis

15:38 +12:00

UTC+04:00

Saint Helier

11:38 +08:00

UTC+00:00

San Jose

05:38 +02:00

UTC−06:00

San Juan

07:38 +04:00

UTC−04:00

Sana’a

14:38 +11:00

UTC+03:00

Santiago

08:38 +04:00

UTC−04:00

Santo Domingo

07:38 +04:00

UTC−04:00

Sarajevo

12:38 +09:00

UTC+01:00

Seoul

20:38 +17:00

UTC+09:00

Singapore

19:38 +16:00

UTC+08:00

Skopje

12:38 +09:00

UTC+01:00

Sofia

13:38 +10:00

UTC+02:00

St George’s

07:38 +04:00

UTC−04:00

St. John’s

07:38 +04:00

UTC−04:00

Stockholm

12:38 +09:00

UTC+01:00

Sucre

07:38 +04:00

UTC−04:00

Taipei

19:38 +16:00

UTC+08:00

Tallinn

13:38 +10:00

UTC+02:00

Tashkent

16:38 +13:00

UTC+05:00

Tbilisi

15:38 +12:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

05:38 +02:00

UTC−06:00

Tehran

15:08 +11:30

UTC+03:30

The Valley

07:38 +04:00

UTC−04:00

Thimphu

17:38 +14:00

UTC+06:00

Tirana

12:38 +09:00

UTC+01:00

Tokyo

20:38 +17:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

19:38 +16:00

UTC+08:00

Vaduz

12:38 +09:00

UTC+01:00

Vienna

12:38 +09:00

UTC+01:00

Vientiane

18:38 +15:00

UTC+07:00

Vilnius

13:38 +10:00

UTC+02:00

Warsaw

12:38 +09:00

UTC+01:00

Washington

06:38 +03:00

UTC−05:00

Wellington

00:38 +20:00

UTC+12:00

Willemstad

07:38 +12:00

UTC+04:00

Windhoek

13:38 +10:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

11:38 +08:00

UTC+00:00

Yaoundé

12:38 +09:00

UTC+01:00

Zagreb

12:38 +09:00

UTC+01:00

Ալժիր

12:38 +09:00

UTC+01:00

Ամման

13:38 +10:00

UTC+02:00

Աստանա

17:38 +14:00

UTC+06:00

Աքրա

11:38 +08:00

UTC+00:00

Բեռլին

12:38 +09:00

UTC+01:00

Դամասկոս

13:38 +10:00

UTC+02:00

Երևան

15:38 +12:00

UTC+04:00

Թունիս

12:38 +09:00

UTC+01:00

Լիմա

06:38 +03:00

UTC−05:00

Լոնդոն

11:38 +08:00

UTC+00:00

Մոսկվա

14:38 +11:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

13:38 +10:00

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն San Diegoի հետ ժամանակի տարբերության մասին

San Diego-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։