0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Johannesburg

05.02.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն Johannesburg-ի վերաբերյալ

Johannesburgե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Johannesburg: Addo, Albertinia, Alberton, Alicedale, Amanzimtoti, Arnot, Atlantis, Badplaas

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 26°12′18″ հր․ լայն․
  • 26.2052°
  • Երկայնություն
  • 28°02′59″ աե․ երկն․
  • 28.0498°

Ճշգրիտ ժամանակը Johannesburg

5 փետրվարի 2023, կիրակի, առավոտ
11:52:39
  • UTC+02:00
  • Africa/Johannesburg
  • Արեւածագ 05:46:35
  • Մայրամուտ 18:59:33
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Johannesburg: Addo, Albertinia, Alberton, Alicedale, Amanzimtoti, Arnot, Atlantis, Badplaas
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին Johannesburg

Որտեղ է գտնվում Johannesburg

Որտեղ է գտնվում Johannesburg քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին Johannesburg
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

Johannesburg-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն Johannesburgի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

moon-today-daystext
5
Փետրվար, 2023
Johannesburg (UTC+02:00)
  • moon-today-days15 moon day
    4 Փետրվարի 18:31 5 Փետրվարի 19:09
  • moon-today-days16 moon day
    5 Փետրվարի 19:09 6 Փետրվարի 19:44
Լիալուսին
Լուսավորություն 99.3%
  • Լուսնածագ

    19:09:27, 05.02.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    12:11:01, 05.02.2023

  • Լուսնամուտ

    05:12:35, 05.02.2023

  • Նադիր

    12:11:01, 05.02.2023

  • Լիալուսին
    5 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 19:09
    • Մուտ: 05:12
  • Վերջին քառորդ
    13 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 23:36
    • Մուտ: 12:41
  • Նորալուսին
    20 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 05:53
    • Մուտ: 19:19
  • Առաջին քառորդ
    27 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 13:01
    • Մուտ: 23:38
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
e

Առյուծ

Լուսինը համաստեղության մեջ
d

Խեցգետին

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405835.36
  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ −38°23′24″
  • Ազիմուտ +99°01′48″

Johannesburg-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը Johannesburg եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

05.02.2023

09:52

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը Johannesburg-ում (05.02.2023 UTC+02:00)

  • Տեղական ժամանակ 11:52:39

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 11:52:39

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405864.23

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +40°06′00″

  • Ազիմուտ +177°16′48″

  • Լուսնածագ 19:09:27, 05.02.2023

  • Զենիթ

  • Լուսնամուտ 05:12:35, 05.02.2023

  • Նադիր 12:11:01, 05.02.2023

  • Լուսավորություն 99.2 %

  • Լուսնի փուլը 🌕 Լիալուսին

  • Լուսնային օր 13.91

  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Առյուծ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♋ Խեցգետին

Լուսնի փուլը

05.02.2023 Johannesburg

14 լուսնային օր

🌕 Լիալուսին

Լիալուսին

5 Փտվ

20:28

Վերջին քառորդ

13 Փտվ

18:01

Նորալուսին

20 Փտվ

09:06

Առաջին քառորդ

27 Փտվ

10:06

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
01:49:06

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

21 դեկտեմբերի
21:27:19

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
16:24:21

Ձմեռային արեւադարձի օրը

21 հունիսի
09:57:14
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
21 հունիսի (10 hour 29 մղոն 38 վրկ)
21 դեկտեմբերի (10 hour 13 մղոն 8 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 21 դեկտեմբերի (13 hour 46 մղոն 52 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 21 հունիսի (13 hour 30 մղոն 22 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

blue-golden-hours-tabletext
Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
05.02 05:22 — 05:31 05:31 — 06:18 18:27 — 19:14 19:14 — 19:24
06.02 05:22 — 05:32 05:32 — 06:19 18:27 — 19:13 19:13 — 19:23
07.02 05:23 — 05:33 05:33 — 06:19 18:26 — 19:13 19:13 — 19:22
08.02 05:24 — 05:33 05:33 — 06:20 18:26 — 19:12 19:12 — 19:22
09.02 05:25 — 05:34 05:34 — 06:21 18:25 — 19:12 19:12 — 19:21
10.02 05:26 — 05:35 05:35 — 06:21 18:24 — 19:11 19:11 — 19:20
11.02 05:26 — 05:36 05:36 — 06:22 18:24 — 19:10 19:10 — 19:20
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը Johannesburg-ի (11:52) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

13:52 +02:00

UTC+04:00

Abuja

10:52 −01:00

UTC+01:00

Addis Ababa

12:52 +01:00

UTC+03:00

Amsterdam

10:52 −01:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:52 −01:00

UTC+01:00

Ankara

12:52 +01:00

UTC+03:00

Antananarivo

12:52 +01:00

UTC+03:00

Ashkhabad

14:52 +03:00

UTC+05:00

Asuncion

06:52 −06:00

UTC−04:00

Athens

11:52 00:00

UTC+02:00

Baghdad

12:52 +01:00

UTC+03:00

Bairiki

21:52 +10:00

UTC+12:00

Baku

13:52 +02:00

UTC+04:00

Bamako

09:52 −02:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

17:52 +06:00

UTC+08:00

Bangkok

16:52 +05:00

UTC+07:00

Bangui

10:52 −01:00

UTC+01:00

Banjul

09:52 −02:00

UTC+00:00

Beijing

17:52 +06:00

UTC+08:00

Beirut

11:52 00:00

UTC+02:00

Belgrade

10:52 −01:00

UTC+01:00

Belmopan

03:52 −08:00

UTC−06:00

Berne

10:52 −01:00

UTC+01:00

Bishkek

15:52 +04:00

UTC+06:00

Bissau

09:52 −02:00

UTC+00:00

Bogota

04:52 −07:00

UTC−05:00

Brasilia

06:52 −05:00

UTC−03:00

Bratislava

10:52 −01:00

UTC+01:00

Brazzaville

10:52 −01:00

UTC+01:00

Bridgetown

05:52 −06:00

UTC−04:00

Brussels

10:52 −01:00

UTC+01:00

Bucharest

11:52 00:00

UTC+02:00

Budapest

10:52 −01:00

UTC+01:00

Buenos Aires

06:52 −05:00

UTC−03:00

Bujumbura

11:52 00:00

UTC+02:00

Cairo

11:52 00:00

UTC+02:00

Canberra

20:52 +08:00

UTC+10:00

Caracas

05:52 −06:00

UTC−04:00

Chisinau

11:52 00:00

UTC+02:00

Conakry

09:52 −02:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:52 −01:00

UTC+01:00

Dakar

09:52 −02:00

UTC+00:00

Dhaka

15:52 +04:00

UTC+06:00

Doha

12:52 +01:00

UTC+03:00

Dublin

09:52 −02:00

UTC+00:00

Dushanbe

14:52 +03:00

UTC+05:00

Gaborone

11:52 00:00

UTC+02:00

George Town

04:52 −07:00

UTC−05:00

Georgetown

05:52 −06:00

UTC−04:00

Guatemala City

03:52 −08:00

UTC−06:00

Hamilton

09:52 −02:00

UTC+00:00

Hanoi

16:52 +05:00

UTC+07:00

Harare

11:52 00:00

UTC+02:00

Havana

04:52 −07:00

UTC−05:00

Helsinki

11:52 00:00

UTC+02:00

Islamabad

14:52 +03:00

UTC+05:00

Jakarta

16:52 +05:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:52 00:00

UTC+02:00

Jibuti

12:52 +01:00

UTC+03:00

Juba

11:52 00:00

UTC+02:00

Kabul

14:22 +02:30

UTC+04:30

Kampala

12:52 +01:00

UTC+03:00

Kathmandu

15:37 +03:45

UTC+05:45

Khartoum

11:52 00:00

UTC+02:00

Kiev

11:52 00:00

UTC+02:00

Kigali

11:52 00:00

UTC+02:00

Kingston

04:52 −07:00

UTC−05:00

Kinshasa

10:52 −01:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

17:52 +06:00

UTC+08:00

Kuwait City

12:52 +01:00

UTC+03:00

Libreville

10:52 −01:00

UTC+01:00

Lisbon

09:52 −02:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:52 −01:00

UTC+01:00

Lome

09:52 −02:00

UTC+00:00

Luanda

10:52 −01:00

UTC+01:00

Lusaka

11:52 00:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:52 −01:00

UTC+01:00

Madrid

10:52 −01:00

UTC+01:00

Mamoudzou

12:52 +01:00

UTC+03:00

Managua

03:52 −08:00

UTC−06:00

Manama

12:52 +01:00

UTC+03:00

Manila

17:52 +06:00

UTC+08:00

Maputo

11:52 00:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:52 00:00

UTC+02:00

Maseru

11:52 00:00

UTC+02:00

Mbabane

11:52 00:00

UTC+02:00

Mexico City

03:52 −08:00

UTC−06:00

Minsk

12:52 +01:00

UTC+03:00

Mogadishu

12:52 +01:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:52 −01:00

UTC+01:00

Monrovia

09:52 −02:00

UTC+00:00

Montevideo

06:52 −05:00

UTC−03:00

Moroni

12:52 +01:00

UTC+03:00

Muscat

13:52 +02:00

UTC+04:00

Nairobi

12:52 +01:00

UTC+03:00

Nassau

04:52 −07:00

UTC−05:00

New Delhi

15:22 +03:30

UTC+05:30

Niamey

10:52 −01:00

UTC+01:00

Nicosia

11:52 00:00

UTC+02:00

Nouakchott

09:52 −02:00

UTC+00:00

N’djamena

10:52 −01:00

UTC+01:00

Oranjestad

05:52 −06:00

UTC−04:00

Oslo

10:52 −01:00

UTC+01:00

Ottawa

04:52 −07:00

UTC−05:00

Ouagadougou

09:52 −02:00

UTC+00:00

Pago Pago

22:52 −13:00

UTC−11:00

Panama City

04:52 −07:00

UTC−05:00

Paramaribo

06:52 −05:00

UTC−03:00

Paris

10:52 −01:00

UTC+01:00

Philipsburg

05:52 −06:00

UTC−04:00

Phnom Penh

16:52 +05:00

UTC+07:00

Port Louis

13:52 +02:00

UTC+04:00

Port Vila

20:52 +09:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:52 −07:00

UTC−05:00

Porto-Novo

10:52 −01:00

UTC+01:00

Prague

10:52 −01:00

UTC+01:00

Praia

08:52 −03:00

UTC−01:00

Pretoria

11:52 00:00

UTC+02:00

Pristina

10:52 −01:00

UTC+01:00

Pyongyang

18:52 +06:30

UTC+08:30

Quito

04:52 −07:00

UTC−05:00

Rabat

10:52 −02:00

UTC+00:00

Ramallah

11:52 00:00

UTC+02:00

Reykjavik

09:52 −02:00

UTC+00:00

Riga

11:52 00:00

UTC+02:00

Riyadh

12:52 +01:00

UTC+03:00

Rome

10:52 −01:00

UTC+01:00

Roseau

05:52 −06:00

UTC−04:00

Saint Denis

13:52 +02:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:52 −02:00

UTC+00:00

San Jose

03:52 −08:00

UTC−06:00

San Juan

05:52 −06:00

UTC−04:00

Sana’a

12:52 +01:00

UTC+03:00

Santiago

06:52 −06:00

UTC−04:00

Santo Domingo

05:52 −06:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:52 −01:00

UTC+01:00

Seoul

18:52 +07:00

UTC+09:00

Singapore

17:52 +06:00

UTC+08:00

Skopje

10:52 −01:00

UTC+01:00

Sofia

11:52 00:00

UTC+02:00

St George’s

05:52 −06:00

UTC−04:00

St. John’s

05:52 −06:00

UTC−04:00

Stockholm

10:52 −01:00

UTC+01:00

Sucre

05:52 −06:00

UTC−04:00

Taipei

17:52 +06:00

UTC+08:00

Tallinn

11:52 00:00

UTC+02:00

Tashkent

14:52 +03:00

UTC+05:00

Tbilisi

13:52 +02:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

03:52 −08:00

UTC−06:00

Tehran

13:22 +01:30

UTC+03:30

The Valley

05:52 −06:00

UTC−04:00

Thimphu

15:52 +04:00

UTC+06:00

Tirana

10:52 −01:00

UTC+01:00

Tokyo

18:52 +07:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

17:52 +06:00

UTC+08:00

Vaduz

10:52 −01:00

UTC+01:00

Vienna

10:52 −01:00

UTC+01:00

Vientiane

16:52 +05:00

UTC+07:00

Vilnius

11:52 00:00

UTC+02:00

Warsaw

10:52 −01:00

UTC+01:00

Washington

04:52 −07:00

UTC−05:00

Wellington

22:52 +10:00

UTC+12:00

Willemstad

05:52 +02:00

UTC+04:00

Windhoek

11:52 00:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

09:52 −02:00

UTC+00:00

Yaoundé

10:52 −01:00

UTC+01:00

Zagreb

10:52 −01:00

UTC+01:00

Ալժիր

10:52 −01:00

UTC+01:00

Ամման

11:52 00:00

UTC+02:00

Աստանա

15:52 +04:00

UTC+06:00

Աքրա

09:52 −02:00

UTC+00:00

Բեռլին

10:52 −01:00

UTC+01:00

Դամասկոս

11:52 00:00

UTC+02:00

Երևան

13:52 +02:00

UTC+04:00

Թունիս

10:52 −01:00

UTC+01:00

Լիմա

04:52 −07:00

UTC−05:00

Լոնդոն

09:52 −02:00

UTC+00:00

Մոսկվա

12:52 +01:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

11:52 00:00

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն Johannesburgի հետ ժամանակի տարբերության մասին

Johannesburg-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։