0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Chicago

05.02.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն Chicago-ի վերաբերյալ

Chicagoե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Chicago: Abbeville, Abbeville, Abbotsford, Abbyville, Aberdeen, Abernant, Abernathy, Abie

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 41°55′43″ հս․ լայն․
  • 41.9288°
  • Երկայնություն
  • 87°37′53″ ամ․ երկն․
  • 87.6315°

Ճշգրիտ ժամանակը Chicago

5 փետրվարի 2023, կիրակի, գիշեր
03:59:34
  • UTC-06:00
  • America/Chicago
  • Արեւածագ 07:00:36
  • Մայրամուտ 17:11:03
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Chicago: Abbeville, Abbeville, Abbotsford, Abbyville, Aberdeen, Abernant, Abernathy, Abie
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին Chicago

Որտեղ է գտնվում Chicago

Որտեղ է գտնվում Chicago քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին Chicago
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

Chicago-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն Chicagoի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

moon-today-daystext
5
Փետրվար, 2023
Chicago (UTC−06:00)
  • moon-today-days15 moon day
    4 Փետրվարի 16:01 5 Փետրվարի 17:03
  • moon-today-days16 moon day
    5 Փետրվարի 17:03 6 Փետրվարի 18:06
Լիալուսին
Լուսավորություն 99.3%
  • Լուսնածագ

    17:03:39, 05.02.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    12:14:36, 05.02.2023

  • Լուսնամուտ

    07:25:33, 05.02.2023

  • Նադիր

    12:14:36, 05.02.2023

  • Լիալուսին
    5 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 17:03
    • Մուտ: 07:25
  • Վերջին քառորդ
    13 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 00:48
    • Մուտ: 10:31
  • Նորալուսին
    20 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 07:19
    • Մուտ:
  • Առաջին քառորդ
    27 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 10:26
    • Մուտ: 01:18
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
e

Առյուծ

Լուսինը համաստեղության մեջ
d

Խեցգետին

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405835.36
  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +69°45′00″
  • Ազիմուտ +19°51′00″

Chicago-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը Chicago եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

05.02.2023

09:59

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը Chicago-ում (05.02.2023 UTC−06:00)

  • Տեղական ժամանակ 03:59:34

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 03:59:34

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405703.68

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +70°32′24″

  • Ազիմուտ +7°52′12″

  • Լուսնածագ 17:03:39, 05.02.2023

  • Զենիթ

  • Լուսնամուտ 07:25:33, 05.02.2023

  • Նադիր 12:14:36, 05.02.2023

  • Լուսավորություն 99.6 %

  • Լուսնի փուլը 🌕 Լիալուսին

  • Լուսնային օր 14.15

  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Առյուծ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♋ Խեցգետին

Լուսնի փուլը

05.02.2023 Chicago

14 լուսնային օր

🌕 Լիալուսին

Լիալուսին

5 Փտվ

12:28

Վերջին քառորդ

13 Փտվ

10:01

Նորալուսին

20 Փտվ

01:06

Առաջին քառորդ

27 Փտվ

02:06

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
16:24:21

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

21 հունիսի
09:57:14

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
01:49:06

Ձմեռային արեւադարձի օրը

21 դեկտեմբերի
21:27:19
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
21 դեկտեմբերի (9 hour 7 մղոն 6 վրկ)
21 հունիսի (8 hour 45 մղոն 57 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 21 հունիսի (15 hour 14 մղոն 3 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 21 դեկտեմբերի (14 hour 52 մղոն 54 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

blue-golden-hours-tabletext
Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
05.02 06:31 — 06:42 06:42 — 07:40 16:30 — 17:29 17:29 — 17:40
06.02 06:30 — 06:41 06:41 — 07:39 16:32 — 17:30 17:30 — 17:41
07.02 06:29 — 06:40 06:40 — 07:38 16:33 — 17:31 17:31 — 17:42
08.02 06:28 — 06:39 06:39 — 07:37 16:35 — 17:32 17:32 — 17:44
09.02 06:26 — 06:38 06:38 — 07:35 16:36 — 17:34 17:34 — 17:45
10.02 06:25 — 06:36 06:36 — 07:34 16:37 — 17:35 17:35 — 17:46
11.02 06:24 — 06:35 06:35 — 07:33 16:39 — 17:36 17:36 — 17:47
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը Chicago-ի (03:59) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

13:59 +10:00

UTC+04:00

Abuja

10:59 +07:00

UTC+01:00

Addis Ababa

12:59 +09:00

UTC+03:00

Amsterdam

10:59 +07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:59 +07:00

UTC+01:00

Ankara

12:59 +09:00

UTC+03:00

Antananarivo

12:59 +09:00

UTC+03:00

Ashkhabad

14:59 +11:00

UTC+05:00

Asuncion

06:59 +02:00

UTC−04:00

Athens

11:59 +08:00

UTC+02:00

Baghdad

12:59 +09:00

UTC+03:00

Bairiki

21:59 +18:00

UTC+12:00

Baku

13:59 +10:00

UTC+04:00

Bamako

09:59 +06:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

17:59 +14:00

UTC+08:00

Bangkok

16:59 +13:00

UTC+07:00

Bangui

10:59 +07:00

UTC+01:00

Banjul

09:59 +06:00

UTC+00:00

Beijing

17:59 +14:00

UTC+08:00

Beirut

11:59 +08:00

UTC+02:00

Belgrade

10:59 +07:00

UTC+01:00

Belmopan

03:59 00:00

UTC−06:00

Berne

10:59 +07:00

UTC+01:00

Bishkek

15:59 +12:00

UTC+06:00

Bissau

09:59 +06:00

UTC+00:00

Bogota

04:59 +01:00

UTC−05:00

Brasilia

06:59 +03:00

UTC−03:00

Bratislava

10:59 +07:00

UTC+01:00

Brazzaville

10:59 +07:00

UTC+01:00

Bridgetown

05:59 +02:00

UTC−04:00

Brussels

10:59 +07:00

UTC+01:00

Bucharest

11:59 +08:00

UTC+02:00

Budapest

10:59 +07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

06:59 +03:00

UTC−03:00

Bujumbura

11:59 +08:00

UTC+02:00

Cairo

11:59 +08:00

UTC+02:00

Canberra

20:59 +16:00

UTC+10:00

Caracas

05:59 +02:00

UTC−04:00

Chisinau

11:59 +08:00

UTC+02:00

Conakry

09:59 +06:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:59 +07:00

UTC+01:00

Dakar

09:59 +06:00

UTC+00:00

Dhaka

15:59 +12:00

UTC+06:00

Doha

12:59 +09:00

UTC+03:00

Dublin

09:59 +06:00

UTC+00:00

Dushanbe

14:59 +11:00

UTC+05:00

Gaborone

11:59 +08:00

UTC+02:00

George Town

04:59 +01:00

UTC−05:00

Georgetown

05:59 +02:00

UTC−04:00

Guatemala City

03:59 00:00

UTC−06:00

Hamilton

09:59 +06:00

UTC+00:00

Hanoi

16:59 +13:00

UTC+07:00

Harare

11:59 +08:00

UTC+02:00

Havana

04:59 +01:00

UTC−05:00

Helsinki

11:59 +08:00

UTC+02:00

Islamabad

14:59 +11:00

UTC+05:00

Jakarta

16:59 +13:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:59 +08:00

UTC+02:00

Jibuti

12:59 +09:00

UTC+03:00

Juba

11:59 +08:00

UTC+02:00

Kabul

14:29 +10:30

UTC+04:30

Kampala

12:59 +09:00

UTC+03:00

Kathmandu

15:44 +11:45

UTC+05:45

Khartoum

11:59 +08:00

UTC+02:00

Kiev

11:59 +08:00

UTC+02:00

Kigali

11:59 +08:00

UTC+02:00

Kingston

04:59 +01:00

UTC−05:00

Kinshasa

10:59 +07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

17:59 +14:00

UTC+08:00

Kuwait City

12:59 +09:00

UTC+03:00

Libreville

10:59 +07:00

UTC+01:00

Lisbon

09:59 +06:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:59 +07:00

UTC+01:00

Lome

09:59 +06:00

UTC+00:00

Luanda

10:59 +07:00

UTC+01:00

Lusaka

11:59 +08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:59 +07:00

UTC+01:00

Madrid

10:59 +07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

12:59 +09:00

UTC+03:00

Managua

03:59 00:00

UTC−06:00

Manama

12:59 +09:00

UTC+03:00

Manila

17:59 +14:00

UTC+08:00

Maputo

11:59 +08:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:59 +08:00

UTC+02:00

Maseru

11:59 +08:00

UTC+02:00

Mbabane

11:59 +08:00

UTC+02:00

Mexico City

03:59 00:00

UTC−06:00

Minsk

12:59 +09:00

UTC+03:00

Mogadishu

12:59 +09:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:59 +07:00

UTC+01:00

Monrovia

09:59 +06:00

UTC+00:00

Montevideo

06:59 +03:00

UTC−03:00

Moroni

12:59 +09:00

UTC+03:00

Muscat

13:59 +10:00

UTC+04:00

Nairobi

12:59 +09:00

UTC+03:00

Nassau

04:59 +01:00

UTC−05:00

New Delhi

15:29 +11:30

UTC+05:30

Niamey

10:59 +07:00

UTC+01:00

Nicosia

11:59 +08:00

UTC+02:00

Nouakchott

09:59 +06:00

UTC+00:00

N’djamena

10:59 +07:00

UTC+01:00

Oranjestad

05:59 +02:00

UTC−04:00

Oslo

10:59 +07:00

UTC+01:00

Ottawa

04:59 +01:00

UTC−05:00

Ouagadougou

09:59 +06:00

UTC+00:00

Pago Pago

22:59 −05:00

UTC−11:00

Panama City

04:59 +01:00

UTC−05:00

Paramaribo

06:59 +03:00

UTC−03:00

Paris

10:59 +07:00

UTC+01:00

Philipsburg

05:59 +02:00

UTC−04:00

Phnom Penh

16:59 +13:00

UTC+07:00

Port Louis

13:59 +10:00

UTC+04:00

Port Vila

20:59 +17:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:59 +01:00

UTC−05:00

Porto-Novo

10:59 +07:00

UTC+01:00

Prague

10:59 +07:00

UTC+01:00

Praia

08:59 +05:00

UTC−01:00

Pretoria

11:59 +08:00

UTC+02:00

Pristina

10:59 +07:00

UTC+01:00

Pyongyang

18:59 +14:30

UTC+08:30

Quito

04:59 +01:00

UTC−05:00

Rabat

10:59 +06:00

UTC+00:00

Ramallah

11:59 +08:00

UTC+02:00

Reykjavik

09:59 +06:00

UTC+00:00

Riga

11:59 +08:00

UTC+02:00

Riyadh

12:59 +09:00

UTC+03:00

Rome

10:59 +07:00

UTC+01:00

Roseau

05:59 +02:00

UTC−04:00

Saint Denis

13:59 +10:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:59 +06:00

UTC+00:00

San Jose

03:59 00:00

UTC−06:00

San Juan

05:59 +02:00

UTC−04:00

Sana’a

12:59 +09:00

UTC+03:00

Santiago

06:59 +02:00

UTC−04:00

Santo Domingo

05:59 +02:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:59 +07:00

UTC+01:00

Seoul

18:59 +15:00

UTC+09:00

Singapore

17:59 +14:00

UTC+08:00

Skopje

10:59 +07:00

UTC+01:00

Sofia

11:59 +08:00

UTC+02:00

St George’s

05:59 +02:00

UTC−04:00

St. John’s

05:59 +02:00

UTC−04:00

Stockholm

10:59 +07:00

UTC+01:00

Sucre

05:59 +02:00

UTC−04:00

Taipei

17:59 +14:00

UTC+08:00

Tallinn

11:59 +08:00

UTC+02:00

Tashkent

14:59 +11:00

UTC+05:00

Tbilisi

13:59 +10:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

03:59 00:00

UTC−06:00

Tehran

13:29 +09:30

UTC+03:30

The Valley

05:59 +02:00

UTC−04:00

Thimphu

15:59 +12:00

UTC+06:00

Tirana

10:59 +07:00

UTC+01:00

Tokyo

18:59 +15:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

17:59 +14:00

UTC+08:00

Vaduz

10:59 +07:00

UTC+01:00

Vienna

10:59 +07:00

UTC+01:00

Vientiane

16:59 +13:00

UTC+07:00

Vilnius

11:59 +08:00

UTC+02:00

Warsaw

10:59 +07:00

UTC+01:00

Washington

04:59 +01:00

UTC−05:00

Wellington

22:59 +18:00

UTC+12:00

Willemstad

05:59 +10:00

UTC+04:00

Windhoek

11:59 +08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

09:59 +06:00

UTC+00:00

Yaoundé

10:59 +07:00

UTC+01:00

Zagreb

10:59 +07:00

UTC+01:00

Ալժիր

10:59 +07:00

UTC+01:00

Ամման

11:59 +08:00

UTC+02:00

Աստանա

15:59 +12:00

UTC+06:00

Աքրա

09:59 +06:00

UTC+00:00

Բեռլին

10:59 +07:00

UTC+01:00

Դամասկոս

11:59 +08:00

UTC+02:00

Երևան

13:59 +10:00

UTC+04:00

Թունիս

10:59 +07:00

UTC+01:00

Լիմա

04:59 +01:00

UTC−05:00

Լոնդոն

09:59 +06:00

UTC+00:00

Մոսկվա

12:59 +09:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

11:59 +08:00

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն Chicagoի հետ ժամանակի տարբերության մասին