0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Brisbane

05.02.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն Brisbane-ի վերաբերյալ

Brisbaneե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Brisbane: Adavale, Agnes Water, Airlie Beach, Alberton, Alexandra Headland, Allora, Aloomba, Alpha

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 27°28′15″ հր․ լայն․
  • 27.471°
  • Երկայնություն
  • 153°01′27″ աե․ երկն․
  • 153.0243°

Ճշգրիտ ժամանակը Brisbane

5 փետրվարի 2023, կիրակի, երեկո
20:04:15
  • UTC+10:00
  • Australia/Brisbane
  • Արեւածագ 05:24:31
  • Մայրամուտ 18:41:46
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Brisbane: Adavale, Agnes Water, Airlie Beach, Alberton, Alexandra Headland, Allora, Aloomba, Alpha
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին Brisbane

Որտեղ է գտնվում Brisbane

Որտեղ է գտնվում Brisbane քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին Brisbane
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

Brisbane-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն Brisbaneի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

moon-today-daystext
5
Փետրվար, 2023
Brisbane (UTC+10:00)
  • moon-today-days14 moon day
    4 Փետրվարի 18:00 5 Փետրվարի 18:40
  • moon-today-days15 moon day
    5 Փետրվարի 18:40 6 Փետրվարի 19:14
Լիալուսին
Լուսավորություն 99.3%
  • Լուսնածագ

    18:40:02, 05.02.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    00:02:56, 06.02.2023

  • Լուսնամուտ

    05:25:50, 06.02.2023

  • Նադիր

    12:20:25, 06.02.2023

  • Լիալուսին
    6 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 18:40
    • Մուտ: 05:25
  • Վերջին քառորդ
    14 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 22:58
    • Մուտ: 12:01
  • Նորալուսին
    20 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 06:15
    • Մուտ: 18:48
  • Առաջին քառորդ
    27 Փտվ, 2023
    • Ծագ: 12:23
    • Մուտ: 23:00
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
e

Առյուծ

Լուսինը համաստեղության մեջ
d

Խեցգետին

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405835.36
  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ −29°00′00″
  • Ազիմուտ −101°58′48″

Brisbane-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը Brisbane եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

05.02.2023

10:04

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը Brisbane-ում (05.02.2023 UTC+10:00)

  • Տեղական ժամանակ 20:04:15

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 20:04:15

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 405904.29

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +36°52′11″

  • Ազիմուտ +167°24′00″

  • Լուսնածագ 18:40:02, 05.02.2023

  • Զենիթ

  • Լուսնամուտ 04:31:12, 05.02.2023

  • Նադիր 11:35:37, 05.02.2023

  • Լուսավորություն 98.6 %

  • Լուսնի փուլը 🌕 Լիալուսին

  • Լուսնային օր 13.65

  • Անկյունային տրամագիծ 29′23″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Առյուծ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♋ Խեցգետին

Լուսնի փուլը

05.02.2023 Brisbane

14 լուսնային օր

🌕 Լիալուսին

Լիալուսին

6 Փտվ

04:28

Վերջին քառորդ

14 Փտվ

02:01

Նորալուսին

20 Փտվ

17:06

Առաջին քառորդ

27 Փտվ

18:06

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
01:49:06

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

21 դեկտեմբերի
21:27:19

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
16:24:21

Ձմեռային արեւադարձի օրը

21 հունիսի
09:57:14
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
21 հունիսի (10 hour 24 մղոն 6 վրկ)
21 դեկտեմբերի (10 hour 7 մղոն 23 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 21 դեկտեմբերի (13 hour 52 մղոն 37 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 21 հունիսի (13 hour 35 մղոն 54 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

blue-golden-hours-tabletext
Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
05.02 04:59 — 05:09 05:09 — 05:56 18:09 — 18:56 18:56 — 19:06
06.02 05:00 — 05:10 05:10 — 05:57 18:09 — 18:56 18:56 — 19:05
07.02 05:01 — 05:10 05:10 — 05:58 18:08 — 18:55 18:55 — 19:05
08.02 05:02 — 05:11 05:11 — 05:58 18:07 — 18:54 18:54 — 19:04
09.02 05:03 — 05:12 05:12 — 05:59 18:07 — 18:54 18:54 — 19:03
10.02 05:03 — 05:13 05:13 — 06:00 18:06 — 18:53 18:53 — 19:03
11.02 05:04 — 05:14 05:14 — 06:01 18:06 — 18:52 18:52 — 19:02
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը Brisbane-ի (20:04) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

14:04 −06:00

UTC+04:00

Abuja

11:04 −09:00

UTC+01:00

Addis Ababa

13:04 −07:00

UTC+03:00

Amsterdam

11:04 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

11:04 −09:00

UTC+01:00

Ankara

13:04 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

13:04 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

15:04 −05:00

UTC+05:00

Asuncion

07:04 −14:00

UTC−04:00

Athens

12:04 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

13:04 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

22:04 +02:00

UTC+12:00

Baku

14:04 −06:00

UTC+04:00

Bamako

10:04 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:04 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

17:04 −03:00

UTC+07:00

Bangui

11:04 −09:00

UTC+01:00

Banjul

10:04 −10:00

UTC+00:00

Beijing

18:04 −02:00

UTC+08:00

Beirut

12:04 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

11:04 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

04:04 −16:00

UTC−06:00

Berne

11:04 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

16:04 −04:00

UTC+06:00

Bissau

10:04 −10:00

UTC+00:00

Bogota

05:04 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

07:04 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

11:04 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

11:04 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

06:04 −14:00

UTC−04:00

Brussels

11:04 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

12:04 −08:00

UTC+02:00

Budapest

11:04 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

07:04 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

12:04 −08:00

UTC+02:00

Cairo

12:04 −08:00

UTC+02:00

Canberra

21:04 00:00

UTC+10:00

Caracas

06:04 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

12:04 −08:00

UTC+02:00

Conakry

10:04 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

11:04 −09:00

UTC+01:00

Dakar

10:04 −10:00

UTC+00:00

Dhaka

16:04 −04:00

UTC+06:00

Doha

13:04 −07:00

UTC+03:00

Dublin

10:04 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

15:04 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

12:04 −08:00

UTC+02:00

George Town

05:04 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

06:04 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

04:04 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

10:04 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

17:04 −03:00

UTC+07:00

Harare

12:04 −08:00

UTC+02:00

Havana

05:04 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

12:04 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

15:04 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

17:04 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

12:04 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

13:04 −07:00

UTC+03:00

Juba

12:04 −08:00

UTC+02:00

Kabul

14:34 −05:30

UTC+04:30

Kampala

13:04 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

15:49 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

12:04 −08:00

UTC+02:00

Kiev

12:04 −08:00

UTC+02:00

Kigali

12:04 −08:00

UTC+02:00

Kingston

05:04 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

11:04 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:04 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

13:04 −07:00

UTC+03:00

Libreville

11:04 −09:00

UTC+01:00

Lisbon

10:04 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

11:04 −09:00

UTC+01:00

Lome

10:04 −10:00

UTC+00:00

Luanda

11:04 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

12:04 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

11:04 −09:00

UTC+01:00

Madrid

11:04 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

13:04 −07:00

UTC+03:00

Managua

04:04 −16:00

UTC−06:00

Manama

13:04 −07:00

UTC+03:00

Manila

18:04 −02:00

UTC+08:00

Maputo

12:04 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

12:04 −08:00

UTC+02:00

Maseru

12:04 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

12:04 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

04:04 −16:00

UTC−06:00

Minsk

13:04 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

13:04 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

11:04 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

10:04 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

07:04 −13:00

UTC−03:00

Moroni

13:04 −07:00

UTC+03:00

Muscat

14:04 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

13:04 −07:00

UTC+03:00

Nassau

05:04 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

15:34 −04:30

UTC+05:30

Niamey

11:04 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

12:04 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

10:04 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

11:04 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

06:04 −14:00

UTC−04:00

Oslo

11:04 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

05:04 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

10:04 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

23:04 −21:00

UTC−11:00

Panama City

05:04 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

07:04 −13:00

UTC−03:00

Paris

11:04 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

06:04 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

17:04 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

14:04 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

21:04 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

05:04 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

11:04 −09:00

UTC+01:00

Prague

11:04 −09:00

UTC+01:00

Praia

09:04 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

12:04 −08:00

UTC+02:00

Pristina

11:04 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

19:04 −01:30

UTC+08:30

Quito

05:04 −15:00

UTC−05:00

Rabat

11:04 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

12:04 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

10:04 −10:00

UTC+00:00

Riga

12:04 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

13:04 −07:00

UTC+03:00

Rome

11:04 −09:00

UTC+01:00

Roseau

06:04 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

14:04 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

10:04 −10:00

UTC+00:00

San Jose

04:04 −16:00

UTC−06:00

San Juan

06:04 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

13:04 −07:00

UTC+03:00

Santiago

07:04 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

06:04 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

11:04 −09:00

UTC+01:00

Seoul

19:04 −01:00

UTC+09:00

Singapore

18:04 −02:00

UTC+08:00

Skopje

11:04 −09:00

UTC+01:00

Sofia

12:04 −08:00

UTC+02:00

St George’s

06:04 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

06:04 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

11:04 −09:00

UTC+01:00

Sucre

06:04 −14:00

UTC−04:00

Taipei

18:04 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

12:04 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

15:04 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

14:04 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:04 −16:00

UTC−06:00

Tehran

13:34 −06:30

UTC+03:30

The Valley

06:04 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

16:04 −04:00

UTC+06:00

Tirana

11:04 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

19:04 −01:00

UTC+09:00

Ulaanbaatar

18:04 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

11:04 −09:00

UTC+01:00

Vienna

11:04 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

17:04 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

12:04 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

11:04 −09:00

UTC+01:00

Washington

05:04 −15:00

UTC−05:00

Wellington

23:04 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

06:04 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

12:04 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:04 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

11:04 −09:00

UTC+01:00

Zagreb

11:04 −09:00

UTC+01:00

Ալժիր

11:04 −09:00

UTC+01:00

Ամման

12:04 −08:00

UTC+02:00

Աստանա

16:04 −04:00

UTC+06:00

Աքրա

10:04 −10:00

UTC+00:00

Բեռլին

11:04 −09:00

UTC+01:00

Դամասկոս

12:04 −08:00

UTC+02:00

Երևան

14:04 −06:00

UTC+04:00

Թունիս

11:04 −09:00

UTC+01:00

Լիմա

05:04 −15:00

UTC−05:00

Լոնդոն

10:04 −10:00

UTC+00:00

Մոսկվա

13:04 −07:00

UTC+03:00

Տրիպոլի

12:04 −08:00

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն Brisbaneի հետ ժամանակի տարբերության մասին

Brisbane-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։