0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

28.03.2023

Լրացուցիչ տեղեկություն Adelaide-ի վերաբերյալ

Adelaideե-ի լրացուցիչ տեղեկություն

Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Adelaide: Adelaide, Adelaide Hills, Aldinga, Alford, American River, Andamooka, Angaston, Appila

city-infonearest-cities

  • Լայնություն
  • 34°55′43″ հր․ լայն․
  • 34.9287°
  • Երկայնություն
  • 138°35′54″ աե․ երկն․
  • 138.5986°

Ճշգրիտ ժամանակը Adelaide

28 մարտի 2023, երեքշաբթի, առավոտ
10:30:47
  • UTC+10:30
  • Australia/Adelaide
  • Արեւածագ 07:25:36
  • Մայրամուտ 19:18:39
Քաղաքներ, որոնք գտնվում են նույն ժամային գուտում ինչ Adelaide: Adelaide, Adelaide Hills, Aldinga, Alford, American River, Andamooka, Angaston, Appila
Մանրամասն՝ ժամանակի մասին Adelaide

Որտեղ է գտնվում Adelaide

Որտեղ է գտնվում Adelaide քաղաքը «‎openstreetmap»‎ քարտեզի վրա։

Ընդհանուր տեղեկություն տեղադրության մասին Adelaide
  • earthquake-tableSource:
  • earthquake-tableselect-none
Magnitude
earthquake-maplatest
earthquake-maptoday
earthquake-mapnearest
earthquake-mapstrongest
earthquake-mapcluster
earthquake-mapTectonic plate boundaries

earthquake-mapinfo-total

earthquake-mapinfo-today

earthquake-mapinfo-latest

earthquake-mapinfo-up-to-5

earthquake-mapinfo-strongest

helpearthquake-source-bgs
helpearthquake-source-emsc
helpearthquake-source-ga
helpearthquake-source-gdacs
helpearthquake-source-gfz
helpearthquake-source-ghnz
helpearthquake-source-nrcan
helpearthquake-source-tmd
helpearthquake-source-uoa
helpearthquake-source-usgs

Adelaide-ի եղանակը 5 օրերի համար

  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ
  • Օր
  • Երեկո
  • Գիշեր
  • Առավոտ

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Ամպամածությունը, %
Տեղումներ, մմ
Խոնավությունը, %
Մթնոլորտային ճնշումը, մմՍնդիկ
Քամու արագություը, մ/վ
Ավելի մանրամասն Adelaideի եղանակի մասին

moon-today-dayshead

28
Մարտ, 2023
Adelaide (UTC+10:30)
  • moon-today-days7 moon day
    27 Մարտի 13:04 28 Մարտի 14:03
  • moon-today-days8 moon day
    28 Մարտի 14:03 29 Մարտի 14:57
Առաջին քառորդ
Լուսավորություն 39.7%
  • Լուսնածագ

    14:03:50, 28.03.2023

  • moon-today-daysMoon zenith

    18:49:28, 28.03.2023

  • Լուսնամուտ

    23:35:06, 28.03.2023

  • Նադիր

    07:16:25, 29.03.2023

  • Առաջին քառորդ
    29 Մրտ, 2023
    • Ծագ: 14:57
    • Մուտ: 00:27
  • Լիալուսին
    6 Ապր, 2023
    • Ծագ: 18:08
    • Մուտ: 07:13
  • Վերջին քառորդ
    13 Ապր, 2023
    • Ծագ: 23:33
    • Մուտ: 13:50
  • Նորալուսին
    20 Ապր, 2023
    • Ծագ: 07:41
    • Մուտ: 17:56
Լուսինը կենդանակերպի նշանում
c

Երկվորյակներ

Լուսինը համաստեղության մեջ
b

Ցուլ

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 398723.1
  • Անկյունային տրամագիծ 30′00″
  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ +30°27′36″
  • Ազիմուտ −131°10′11″

Adelaide-ի արեւածագի եւ մայրամուտի գծույթը 2023 թվականին

Գծույթի օգնությամբ դուք կարող եք որոշել եւ պատկերավոր հետեւել բոլոր հարաչափերի փոփոխությունը ժամանակի ընթացքում․ հասկանալ, թե տարվա որ ժամանակահատվածում ժամը քանիսին է լուսանում եւ մթնում․ քանի ժամ է տեւում ցերեկը Adelaide եւ ինչպես է փոխվում դրա տեւողությունը։

  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

28.03.2023

00:00

  • Հնվ
  • Փտվ
  • Մրտ
  • Ապր
  • Մյս
  • Հնս
  • Հլս
  • Օգս
  • Սպտ
  • Հկտ
  • Նյմ
  • Դկտ
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Աստղագիտական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Նավորդական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Քաղաքացիական մթնշաղ
      • Ընդամենը․
      • Ընդամենը․
    • Օր․
      • Ընդամենը․
    • Գիշեր․
      • Ընդամենը․
    • Հիմա

    • Զենիթ․
    • Նադիր․
    • Ամառային արեւադարձ
    • Ձմեռային արեւադարձ
    • Գարնանային գիշերահավասար
    • Աշնանային գիշերահավասար
    • Անցում ամառային ժամանակի
    • Անցում ձմեռային ժամանակի

Լուսնի ծագելն ու մտնելը Adelaide-ում (28.03.2023 UTC+10:30)

  • Տեղական ժամանակ 10:30:47

  • Համաշխարհային ժամանակ (UTC) 10:30:47

  • Հեռավորությունը երկրից, կմ 397084.14

  • Բարձրությունը հորիզոնից վերեւ/ներքեւ −12°39′00″

  • Ազիմուտ +113°14′23″

  • Լուսնածագ 14:03:49, 28.03.2023

  • Զենիթ 18:49:33, 28.03.2023

  • Լուսնամուտ 23:35:17, 28.03.2023

  • Նադիր

  • Լուսավորություն 35.5 %

  • Լուսնի փուլը 🌓 Առաջին քառորդ

  • Լուսնային օր 6

  • Անկյունային տրամագիծ 30′00″

  • Լուսինը կենդանակերպի նշանում Երկվորյակներ

  • Լուսինը համաստեղության մեջ ♉ Ցուլ

Լուսնի փուլը

28.03.2023 Adelaide

6 լուսնային օր

🌓 Առաջին քառորդ

Առաջին քառորդ

29 Մրտ

13:02

Լիալուսին

6 Ապր

14:04

Վերջին քառորդ

13 Ապր

18:41

Նորալուսին

20 Ապր

13:43

Տեղական ժամանակը սահմանվում է որոշակի տեղի համար Երկրի վրա, կախված է աշխարհագրական երկայնությունից։ Սովորաբար այն նույնն է միեւնույն միջօրեականի վրա գտնվող բոլոր բնակավայրերի համար։
Համաշխարհային ժամանակ (կամ համաշխարհային համակարգված ժամանակ, UTC) — ժամանակի ատոմային սանդղակ, որը մոտարկում է UT1 ստանդարտը (հաշվվում է Երկրի պտույտի անկյանը համամասնորեն՝ միջազգային երկնային դիրքացույցների համակարգի՝ ICRS-ի նկատմամբ), Որի վրա է հիմնված ժամային գոտիների ժամանակը։ UTC-ն ընթանում է միջազգային ատոմային ժամանակին համաժամ։
Հեռավորությունը Երկրի կենտրոնից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը։
Լուսնի բարձրությունը (տեղի անկյունը կամ անկյունային բարձրությունը) — անկյունը դեպի Լուսնի կենտրոնը ուղղության եւ հորիզոնի գծի միջեւ՝ դիտողի գտնվելու կետում։
Լուսնի ազիմուտը — անկյունը, հաշված հարավի կետից մինչեւ Լուսնի կենտրոնը (0°-ից մինչեւ +180° դեպի արեւմուտք կամ 0°-ից մինչեւ -180° դեպի արեւելք)։
Լուսնի ծագման ժամանակը — ժամանակը, երբ հորիզոնի վրա հայտնվում է լուսնի սկավառակը։ Ընդ որում այդ հարաչափը կախված է ինչպես Երկրի առանցքի թեքությունից, այնպես էլ հեռավորությունից մինչեւ արբանյակը։ Այդ պատճառով ճիշտ հաշվարկների համար անհրաժեշտ է դիտորդի գտնվելու վայրի մասին լայնությամբ ու երկայնությամբ որոշվող տեղեկությունը։
Լուսնածագը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
< b>Լուսնի զենիթը — «զենիթ» բառը ծագում է արաբերեն արտահայտությունից, որը կարելի է թարգմանել որպես «ուղղություն դեպի գլուխ»։ Ընդհանուր իմաստով այդ եզրույթը հենց նշանակում է ուղղություն դեպի դիտորդի գլխավերեւը։ Բայց երկնային մարմնի կիրառմամբ դա բարձրագույն կետն է, որին այն հասնում է դիտորդի նկատմամբ ուղեծրով իր տեսանելի շարժման ընթացքում։
Լուսնամուտի ժամանակը — ժամանակը, երբ Լուսնի սկավառակը ամբողջովին թաքնվում է հորիզոնի գծի տակ։ Այս հարաչափը, ինչպես եւ լուսնածագը կախված է դիտորդի լայնությունից եւ երկայնությունից, ուստի կարեւոր է նշել նրա ճիշտ տեղը։
Լուսնամուտը կլինի հաջորդ օրը (00:00-ից հետո)
Լուսնի նադիրը (ցածրագույն կետը) — արաբերեն՝ «դիմաց»․ զենիտին հակառակ կետը կամ ցածրագույն կետը, որին հասնում է Լուսինը ուղեծրով շարժման ընթացքում։ Ընդ որում , նադիրի ուղղությունը ուղղահայաց է դիտողի գտնվելու հորիզոնական հարթությանը։
Լուսնի լուսավորվածությունը — Լուսնի երեւացող մակերեսի մասը (տոկոսով), որն արտացոլում է արեւի լույսը դեպի դիտողի գտնվելու կետը։
Լուսնի մակերեւույթի վրայով լուսաբաժանի գծի աստիճանական շարժումը փոխում է նրա ուրվագիծը երկնքին։ Լուսնի երեւացող լուսավորված կողմի ձեւի փոփոխությունը կոչվում է լուսնային փուլի փոփոխում։ Այդպիսով, Լուսնի փուլը — դա պայմանական անվանումն է ժամանակամիջոցի, երբ Լուսինը պահպանում է լուսավորվածության որոշակի ձեւը։ Պետք է հիշել, որ չնայած փուլի սկսվելու որոշակի ժամանակը, Լուսինը պահպանում է իր փուլի տեսողական ձեւը մի քանի օրվա ընթացքում։
Արեւմտյան մշակույթում ընդունված է առանձնացնել Լուսնի չորս հիմնական փուլ․ Նորալուսին — փուլ, երբ Լուսնի՝ Երկրի կողմն ուղղված մակերեսը չի լուսավորված Արեւի կողմից։ Այսպիսով Լուսինն այդ ժամանակ գտնվում է Երկրի եւ Արեգակի միջեւ՝ գործնականում մեկ ուղիղի վրա, Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունները համընկնում են։
Առաջին քառորդ — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի բաժինն այդ ընթացքում մեծանում է։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 90°։
Լիալուսին — փուլ, երբ Լուսինն ունի ամբողջովին լուսավորված շրջանի տեսք։ Լուսնի եւ Արեգակի խավարածրային երկայնություններն այդ պահին տարբերվում են 180°-ով։
Երրորդ քառորդ (կամ վերջին քառորդ) — փուլ, երբ լուսավորված է Լուսնի երեւացող մասի կեսը, ընդ որում լուսավորված մասի մակերեսը նվազման ընթացքում է։ Արեգակի եւ Լուսնի խավարածրերի երկայնությունների տարբերությունը կազմում է 270°։
Նաեւ երբեմն առանձնացնում են միջանկյալ փուլեր, ինչպես․ երիտասարդ Լուսին — աճող Լուսնի առաջին հայտնվելը երկնքին նորալուսնից հետո՝ բարակ մահիկի տեսքով․ աճող Լուսին — աճող Լուսնի փուլը առաջին քառորդի եւ լիալուսնի միջեւ․ նվազող Լուսին — նվազող Լուսնի փուլը լիալուսնի եւ վերջին քառորդի միջեւ․ ծեր Լուսին — միջանկյալ փուլ վերջին քառորդի եւ նորալուսնի միջեւ։
Լուսնի հասակը (օր) — օրերի քանակը (24 ժամ), անցած վերջին նորալուսնի պահից։
Անկյունային տրամագիծ (անկյունային չափը կամ երեւացող տրամագիծը) — դիտորդի աչքերից ելնող եւ չափվող առարկայի եզրային կետերը միացնող ուղիղ գծերի միջեւ անկյունը։ Լուսնի անկյոնային տրամագիծը հավասար է 31′ 05″ կամ ≈0.5°, այն փոխվում է լուսնի ուղեծրի էլիպսաձեւության հետեւանքով։
«Լուսինը կենդանակերպի նշանում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը կենդանակերպի որոշակի նշանին համապատասխանող խավարածրի երկայնության վրա։ Խավարածիրը (ecliptic), դա երկնային ոլորտի մեծ շրջան է, որով ընթանում է Երկրից դիտվող՝ Արեւի տարեկան շարժումը աստղերի նկատմամբ։
«Լուսինը համաստեղությունում» նշանակում է Լուսնի գտնվելը երկնային ոլորտի՝ որոշակի համաստեղությանը համապատասխանող կետում։ Երկնային ոլորտը, դա երեւակայական ոլորտ է կամայական շառավղով, որի վրա արտապատկերվում են երկնային մարմինները։

Գարնանային գիշերահավասարի օրը 2023

23 սեպտեմբերի
07:49:06

Ամառային արեւադարձի օրը 2023

22 դեկտեմբերի
03:27:19

Աշնանային գիշերահավասարի օրը 2023

20 մարտի
21:24:21

Ձմեռային արեւադարձի օրը

21 հունիսի
15:57:14
sun-events-by-yearEvent sun-events-by-yearDate
21 հունիսի (9 hour 48 մղոն 11 վրկ)
22 դեկտեմբերի (9 hour 29 մղոն 39 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_day 22 դեկտեմբերի (14 hour 30 մղոն 21 վրկ)
sun-events-by-yearlongest_night 22 հունիսի (14 hour 11 մղոն 49 վրկ)

blue-golden-hours-tablehead

Ամսաթիվ Առավոտյան կապույտ ժամը Առավոտյան ոսկի ժամը Երեկոյան ոսկի ժամը Երեկոյան կապույտ ժամը
28.03 07:00 — 07:10 07:10 — 07:59 18:45 — 19:34 19:34 — 19:43
29.03 07:01 — 07:10 07:10 — 07:59 18:43 — 19:32 19:32 — 19:42
30.03 07:01 — 07:11 07:11 — 08:00 18:42 — 19:31 19:31 — 19:41
31.03 07:02 — 07:12 07:12 — 08:01 18:40 — 19:29 19:29 — 19:39
01.04 07:03 — 07:13 07:13 — 08:02 18:39 — 19:28 19:28 — 19:38
02.04 06:04 — 06:13 06:13 — 07:03 17:38 — 18:27 18:27 — 18:36
03.04 06:04 — 06:14 06:14 — 07:03 17:36 — 18:25 18:25 — 18:35
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Ոսկի ժամ — ժամանակահատված, երբ Արեւը գտնվում է հորիզոնին մոտ (արեւածագից անմիջապես հետո, կամ մայրամուտից ոչ շատ ուշ), երբ բնական լուսավորությունը տալիս է փափուկ եւ հագեցած ոսկեգույն երանգ։
Կապույտ ժամ — ժամանակահատված՝ արեւածագից քիչ առաջ (կամ մայրամուտից հետո), երբ երկինքը ստանում է ուժգին կապույտ գույն, շնորհիվ ինչի բնական լուսավորության մեջ սկսում են գերակշռել հագեցած կապույտ երանգներ

Ժամանակի տարբերությունը Adelaide-ի (10:30) եւ աշխարհի մայրաքաղաքների միջեւ

Abu Dhabi

04:00 −06:30

UTC+04:00

Abuja

01:00 −09:30

UTC+01:00

Addis Ababa

03:00 −07:30

UTC+03:00

Amsterdam

02:00 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

02:00 −09:30

UTC+01:00

Ankara

03:00 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

03:00 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

05:00 −05:30

UTC+05:00

Asuncion

20:00 −14:30

UTC−04:00

Athens

03:00 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

03:00 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

12:00 +01:30

UTC+12:00

Baku

04:00 −06:30

UTC+04:00

Bamako

00:00 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

08:00 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

07:00 −03:30

UTC+07:00

Bangui

01:00 −09:30

UTC+01:00

Banjul

00:00 −10:30

UTC+00:00

Beijing

08:00 −02:30

UTC+08:00

Beirut

03:00 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

02:00 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

18:00 −16:30

UTC−06:00

Berne

02:00 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

06:00 −04:30

UTC+06:00

Bissau

00:00 −10:30

UTC+00:00

Bogota

19:00 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

21:00 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

02:00 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

01:00 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

20:00 −14:30

UTC−04:00

Brussels

02:00 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

03:00 −08:30

UTC+02:00

Budapest

02:00 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

21:00 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

02:00 −08:30

UTC+02:00

Cairo

02:00 −08:30

UTC+02:00

Canberra

11:00 −00:30

UTC+10:00

Caracas

20:00 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

03:00 −08:30

UTC+02:00

Conakry

00:00 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

02:00 −09:30

UTC+01:00

Dakar

00:00 −10:30

UTC+00:00

Dhaka

06:00 −04:30

UTC+06:00

Doha

03:00 −07:30

UTC+03:00

Dublin

01:00 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

05:00 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

02:00 −08:30

UTC+02:00

George Town

19:00 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

20:00 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

18:00 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

01:00 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

07:00 −03:30

UTC+07:00

Harare

02:00 −08:30

UTC+02:00

Havana

20:00 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

03:00 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

05:00 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

07:00 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

03:00 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

03:00 −07:30

UTC+03:00

Juba

02:00 −08:30

UTC+02:00

Kabul

04:30 −06:00

UTC+04:30

Kampala

03:00 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

05:45 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

02:00 −08:30

UTC+02:00

Kiev

03:00 −08:30

UTC+02:00

Kigali

02:00 −08:30

UTC+02:00

Kingston

19:00 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

01:00 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

08:00 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

03:00 −07:30

UTC+03:00

Libreville

01:00 −09:30

UTC+01:00

Lisbon

01:00 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

02:00 −09:30

UTC+01:00

Lome

00:00 −10:30

UTC+00:00

Luanda

01:00 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

02:00 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

02:00 −09:30

UTC+01:00

Madrid

02:00 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

03:00 −07:30

UTC+03:00

Managua

18:00 −16:30

UTC−06:00

Manama

03:00 −07:30

UTC+03:00

Manila

08:00 −02:30

UTC+08:00

Maputo

02:00 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

03:00 −08:30

UTC+02:00

Maseru

02:00 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

02:00 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

18:00 −16:30

UTC−06:00

Minsk

03:00 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

03:00 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

02:00 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

00:00 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

21:00 −13:30

UTC−03:00

Moroni

03:00 −07:30

UTC+03:00

Muscat

04:00 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

03:00 −07:30

UTC+03:00

Nassau

20:00 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

05:30 −05:00

UTC+05:30

Niamey

01:00 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

03:00 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

00:00 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

01:00 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

20:00 −14:30

UTC−04:00

Oslo

02:00 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

20:00 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

00:00 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

13:00 −21:30

UTC−11:00

Panama City

19:00 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

21:00 −13:30

UTC−03:00

Paris

02:00 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

20:00 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

07:00 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

04:00 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

11:00 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

20:00 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

01:00 −09:30

UTC+01:00

Prague

02:00 −09:30

UTC+01:00

Praia

23:00 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

02:00 −08:30

UTC+02:00

Pristina

02:00 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

09:00 −02:00

UTC+08:30

Quito

19:00 −15:30

UTC−05:00

Rabat

00:00 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

03:00 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

00:00 −10:30

UTC+00:00

Riga

03:00 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

03:00 −07:30

UTC+03:00

Rome

02:00 −09:30

UTC+01:00

Roseau

20:00 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

04:00 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

01:00 −10:30

UTC+00:00

San Jose

18:00 −16:30

UTC−06:00

San Juan

20:00 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

03:00 −07:30

UTC+03:00

Santiago

21:00 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

20:00 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

02:00 −09:30

UTC+01:00

Seoul

09:00 −01:30

UTC+09:00

Singapore

08:00 −02:30

UTC+08:00

Skopje

02:00 −09:30

UTC+01:00

Sofia

03:00 −08:30

UTC+02:00

St George’s

20:00 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

20:00 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

02:00 −09:30

UTC+01:00

Sucre

20:00 −14:30

UTC−04:00

Taipei

08:00 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

03:00 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

05:00 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

04:00 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

18:00 −16:30

UTC−06:00

Tehran

04:30 −07:00

UTC+03:30

The Valley

20:00 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

06:00 −04:30

UTC+06:00

Tirana

02:00 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

09:00 −01:30

UTC+09:00

Ulaanbaatar

08:00 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

02:00 −09:30

UTC+01:00

Vienna

02:00 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

07:00 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

03:00 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

02:00 −09:30

UTC+01:00

Washington

20:00 −15:30

UTC−05:00

Wellington

13:00 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

20:00 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

02:00 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

00:00 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

01:00 −09:30

UTC+01:00

Zagreb

02:00 −09:30

UTC+01:00

Ալժիր

01:00 −09:30

UTC+01:00

Ամման

03:00 −08:30

UTC+02:00

Աստանա

06:00 −04:30

UTC+06:00

Աքրա

00:00 −10:30

UTC+00:00

Բեռլին

02:00 −09:30

UTC+01:00

Դամասկոս

02:00 −08:30

UTC+02:00

Երևան

04:00 −06:30

UTC+04:00

Թունիս

01:00 −09:30

UTC+01:00

Լիմա

19:00 −15:30

UTC−05:00

Լոնդոն

01:00 −10:30

UTC+00:00

Մոսկվա

03:00 −07:30

UTC+03:00

Տրիպոլի

02:00 −08:30

UTC+02:00

Հակիրճ տեղեկություն Adelaideի հետ ժամանակի տարբերության մասին

Adelaide-ի լուսանկարներ

Այս բնակավայրը դեռեւս չունի լուսանկար։ Դուք կարող եք լավացնել դրա էջը, առաջարկելով ձեր տարբերակը info@sunsetsunrisetime.com հասցեով։